AcasăSOCIALTrei oameni au murit în urma unui accident grav. Tragedia, în Buzău

Trei oameni au murit în urma unui accident grav. Tragedia, în Buzău

Trei oameni au murit în urma unui accident grav. Tragedia, în Buzău (sursa foto: sansanews.ro)

Un accident rutier cu urmări tragice a avut loc în județul Buzău. Alertați, salvatorii au ajuns la fața locului.

Un singur autoturism a fost implicat în accident. Din primele informații, mașina în care se aflau cinci oameni ar fi lovit un arbore, iar apoi s-ar fi răsturnat de câteva ori pe câmp.

Din păcate, s-a aflat că trei oameni, aflați pe bancheta din spate a autoturismului implicat în accidentul ce a avut loc în zona comunei buzoiene Glodeanu Siliștea, au pierit, conform realitatea.net. Alte două persoane au fost transportate la spital, pentru investigații suplimentare și tratament. Este vorba despre șoferul și despre pasagerul aflat pe scaunul din dreapta al mașinii. Conform sursei citate, persoana aflată pe locul din dreapta conducătorului auto a suferit răni grave, victima urmând să fie transferată la o unitate spitalicească din București.

Condițiile în care s-a produs accidentul cu urmări dramatice urmează să fie lămurite de către polițiștii care au preluat ancheta. Deocamdată nu s-au aflat detalii cu privire la aceste aspecte. Din câte se pare, cei cinci oameni aflați în autoturism se aflau în drum spre muncă.

261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger