AcasăSOCIALTrei oameni au ajuns la spital, în urma unui incendiu produs în...

Trei oameni au ajuns la spital, în urma unui incendiu produs în Capitală – FOTO

sursa foto: Facebook/ISUBIF

Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a stinge flăcările care au izbucnit la un ansamblu de locuințe situat în sectorul 3. Trei persoane au ajuns în grija cadrelor medicale.

După ce s-a dat alerta, joi dimineață, pompierii au intervenit pe strada Căzănești, pentru a stinge incendiul care afecta un ansamblu de locuințe și anexele acestora. ”Din cauza distanțelor foarte mici existente între construcții, flăcările s-au propagat foarte rapid, astfel că suprafața afectată de incendiu a fost de aprox. 300 mp”, au transmis reprezentanții ISU București-Ilfov.

La fața locului au ajuns, pe lângă autospecialele de stingere, și trei echipaje SMURD, dar și două autospeciale pentru intervenție și salvare de la înălțime, conform aceleiași surse. ”Acțiunile pentru stingere și protejare a vecinătăților au fost desfășurate de pe două străzi paralele”, au mai transmis salvatorii.

Trei oameni, care în primă fază au primit îngrijiri de la cadrele medicale de la SMURD ajunse la locul incidentului au fost duse la spital, ”în stare de conștiență, fără probleme deosebite”, din câte au mai comunicat public reprezentanții ISU.

Cauzele care au dus la producerea incendiului urmează să fie stabilite în cadrul verificărilor pe care le vor face specialiștii.