AcasăSOCIALTrei copii răniți după ce microbuzul școlar în care se aflau a...

Trei copii răniți după ce microbuzul școlar în care se aflau a fost implicat într-un accident. Unde s-a întâmplat totul

(sursa foto: Facebook)

Emoții pentru mai mulți copii aflați într-un microbuz destinat transportului școlar.

Un accident în care au fost implicate un microbuz școlar și un autoturism a avut loc, miercuri dimineață, într-o localitate din județul Arad. Trei copii au ajuns în grija cadrelor medicale. La fața locului au ajuns și polițiștii, care i-au testat pe cei doi șoferi cu aparatul alcooltest.

Trei elevi au fost răniţi şi transportaţi la spital. Totul, în urma accidentului în care a fost implicat un microbuz şcolar, care a fost lovit de un autoturism în localitatea arădeană Iratoşu, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, informează agerpres.ro.

Potrivit IPJ, un șofer de 49 de ani, din Iratoşu, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate, a intrat în coliziune cu microbuzul şcolar.

Cei trei copii au fost duși la spital

Din primele informații, elevii au fost răniți ușor. Copiii au fost transportați la spital, pentru mai multe investigații medicale. „În urma impactului a rezultat rănirea uşoară, la prima vedere, a trei elevi, aceştia fiind transportaţi la spital pentru evaluarea stării lor şi acordarea de îngrijiri medicale, dacă se impun. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influenţa alcoolului”, a informat IPJ.

Din câte s-a aflat, e vorba despre două surori, în vârstă de 6 şi, respectiv, 13 ani, şi despre un băiat de 6 ani.

Inițial, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Arad raportase de la faţa locului că un copil a fost rănit după ce microbuzul şcolar în care se afla s-a ciocnit cu un autoturism, potrivit sursei citate. Conform primelor date, în microbuz erau şapte copii.

Circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul urmează să fie stabilite de către polițiști, în urma cercetărilor care se fac în acest caz.

author avatar
Andrei Coman
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger