AcasăSOCIALTraian Băsescu a pornit un război cu Diana Şoşoacă. De ce trebuie...

Traian Băsescu a pornit un război cu Diana Şoşoacă. De ce trebuie eliminată senatoarea!

traian-basescuTraian Băsescu a pornit un război cu Diana Şoşoacă. De ce trebuie eliminată senatoarea!

Fostul preşedinte Traian Băsescu a înaintat câteva soluţii cu ajutorul cărora România să traverseze mai uşor perioada pandemiei. Prntre acestea, respectarea normelor sanitare şi excluderea din vaţa publică a personajelor toxice, precum Diana Şoşoacă.

Fostul şef de stat susţine că cea mai bună şansă a României pentru a ieşi din pandemie este ca populaţia să înţeleagă să se ferească, pentru că ţara noastră nu îşi permite un lockdown.

Băsescu a declarat că România nu se află la nivelul economic al unor mari puteri din UE şi nu numai, ca Franţa, Marea Britanie, Germania sau Israel, astfel că un lockdown ar fi fatal pentru economia României.

Băsescu, nervos şi pe închiderea magazinelor

Romania nu are decat o sansa, sa nu impuna lockdown, iar populatia sa se fereasca. Adica sa purtam masca, sa stam la distanta si sa mergem in aglomeratie doar daca nu avem ce face.

Unii se uita ca sunt lockdown-uri in Franta, Anglia, Germania, Israel, dar alea sunt forte economice, noi nu ne comparam cu ei.

Dar trebuie sa terminam cu propagandisti gen Sosoaca. Dar trebuie sa nu avem tampiti nici la guvern, pentru ca a inchide magazinele la 18 inseamna aglomeratie, lasa-le frate pana la 20, pana la 22.

Daca romanii nu sunt responsabili, nu au decat sa numere locurile de la ATI si sa tina minte ca doar un procentaj foarte mic din cei care ajung acolo scapă„, a spus Traian Băsescu la România TV.

author avatar
Andrei Ștefan
992 afisari

15 COMENTARII

  1. Cei care ajung la ATI nu scapa, nu atat din cauza gravitatii bolii, cat a protocoluilui, care este fix si nu individualizat, cum ar fi normal. Sa existe o linie directoare, dar in functie de celelalte boli de care sufera individul sau de medicamentele pe care le ia, sa fie adaptate si medicamentele contra covid. Dar cine sa faca asta?

    • Bravo, felicitări, domnule Anonim. Problema acestei tari nu este doamna Sosească, mai degrabă este Iliescu, Năstase, Băsescu, Constantinescu, Roman, Ponta si mulți alții care au „stat in spate” si manevrat politicul si poporul! D-na Sosoaca este o fumigena aruncata tot de Păpușarii din politica, mai nou Johannis, Orban, Citu, Barna si multi altii nevăzuți. Intr-o tara civilizata lumea nu iar da atâta atenție!

  2. Basescu a stat cuminte cateva saptamani si a lucrat intens pe la mama Merkel si altii sa-si salveze fica si fosta amanta de la puscarie. Pretul care trebuie sa-l plateasca printre altele, e sa latre tare la televizor Pro Covid si anti romanesc pana la urma…Concluzie: Chiorule iti vinzi poporul pentru o curva si o fiica pe care trebuia sa nu o bagi in minerals ta. …Tot vagabond de pe vapor ai ramas.

  3. tocmai satana asta care a inchis zeci de spitale da lectii,scirba dracului el ar trebui eliminat din viata publica si politica caci aceasta zdreanta afurat ,vindut si distrus Romania,mai rau ca un strain

  4. Basescule ,nu mai linge regimul in dos ca de puscarie tot nu scapi.Soarta iti este pecetluita.Macar nu mai face pe soparla si invata sa mori frumos.Faptul ca nu ai fost bagat in parlament ar fi trebuit sa te puna pe ganduri.Ai ajuns un rahat de teapa lui CTP.

  5. Băsescu e pus de Oculta mondiala care l-a pus președinte și înca nu l-a arestat, sa facă din nou rău. La asta se pricepe cel mai bine, nu? Nu înțeleg de ce-l mai baga în seama unii ziariști? Probabil le e dor de el.

  6. Cum zicea mai deunazi unu pe la tv:te uiti la Basescu si vezi cat suntem de prosti!No coment!

  7. Cat tupeu ai in tine satana nebuna
    Ori nu ti dai seama ori esti tampit
    Tot iesi si schiauni ca javra la luna
    Ducandu ti prosteala la infinit

    Adu ti aminte de jaful facut
    De tine cu amanta si clica ti fidela
    Si cate spitale au disparut
    Dihanie betiva,mancurt ,hahalera!

    Acum ne dai sfaturi si vii cu povete
    Dar tu ai distrus si ai vandut ca tembelul
    Zece ani de furt cu grupari hraparete
    Cum naiba sa fim precum Izraelul

    Ati dus tara asta in noroi si in cloaca
    Ingenunchind o pe o suta de ani
    Iar acum dati vina pe Stan si Sosoaca
    Nu spuneti ca voi sunteti rai si golani

    De ce nu sunt paturi firesti in spitale
    In schimb pentru voi finantari va luati
    De ce moare lumea cu zile fatale
    Legati de paturi sedati si uitati?

    Ascunde te mosule si rumegati jaful
    Hotia si banii luati de la prosti
    Stai naibii in casele tale si praful
    Sa se aleaga de anii anosti!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger