AcasăSOCIALTragedii în Iași: Patru muncitori au murit într-un accident cumplit, produs de...

Tragedii în Iași: Patru muncitori au murit într-un accident cumplit, produs de o șoferită băută/Două femei și o fată au pierit în urma unui incendiu

(sursa foto: ziaruldeiasi.ro)

Două tragedii au avut loc în noaptea de joi spre vineri în județul Iași. Patru muncitori care lucrau la reabilitarea unui drum public au murit, după ce au fost loviți de o mașină condusă de o femeie. Alte trei persoane- o fată și două femei – au pierit după ce locuința în care se aflau a fost cuprinsă de un incendiu, fiind intoxicate cu fum.

Accidentul cumplit s-a produs în municipiul Iași. O șoferiță în vârstă de 38 de ani, care conducea o mașină ce venea dinspre cartierul Păcurari spre zona Bibliotecii Central Universitare din Iaşi a pierdut controlul volanului într-o curbă, lovind o clădire şi intrând în plin într-o autoutilitară staţionată pe dreapta, lângă care se aflau şapte muncitori, potrivit Agerpres. Patru dintre aceștia au murit.

Conform precizărilor purtătorului de cuvânt al ISU Iași, Georgică Onofreiasa, în urma accidentului mai multe victime au fost surprinse sub un autoturism al companiei care se ocupă de mentenanţa străzilor.

Salvatorii, trimiși de urgență la fața locului

După ce salvatorii au fost anunțați despre producerea accidentului, în zonă au fost trimise urgent mai multe ambulanțe și echipaje de la descarcerare, precum și o autospecială pentru transport personal şi victime multiple.

Din păcate, patru victime și-au pierdut viața. Alte patru persoane au fost transportate la spital. „Ajunse la locul intervenţiei echipajele au constatat că un autoturism a intrat în coliziune cu o autospecială de mentenanţă a drumului rutier şi a surprins opt muncitori care lucrau la reabilitarea drumului public.

În urma evenimentului au rezultat opt victime, dintre care patru au fost transportate la spital, iar patru au fost declarate decedate. Cauza producerii accidentului rutier va fi stabilită de echipajele poliţiei rutiere„, a declarat Georgică Onofreiasa.

La spital a fost dusă și femeia aflată la volanul autoturismului. Conform sursei citate, aceasta avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Două femei și o fată au murit, în urma unui incendiu în județul Iași

Pompierii și cadrele medicale au intervenit, în noaptea de joi spre vineri, în localitatea Alexandru Ioan Cuza din județul Iași, acolo unde un incendiu a cuprins o casă în care se aflau trei persoane.

O fată de 14 ani și două femei – în vârstă de 47 și 84 de ani – au murit, după ce au fost intoxicate cu fum în urma incendiului izbucnit în locuință, potrivit news.ro.

La fața locului au intervenit două autospeciale cu apă și spumă, dar și cadre medicale. Cele trei victime au fost găsite în stop cardio-respirator, fiind intoxicate cu fum. Din păcate, deși au fost supuse manevrelor de resuscitare, cele trei victime nu au putut fi salvate, fiind declarate decedate.

Nu se cunosc exact cauzele care au dus la izbucnirea incendiului, aceste aspecte urmând să fie stabilite de către specialiști.

464 afisari

9 COMENTARII

  1. Cine era soferita in cauza?Persoana importanta ,presa nu ne spune cine.Nu credem ca era Udrea sau vreo fata a lui Basescu fiindca lua propaganda foc.Sigur nu era muncitoare la fabrica si nici navetista cu trenul de 5 dimineata ca sa ajunga la firma care ii plateste salariul minim.Ca si in alte dati autoritatile injugate cu presa cumparata de la buget protejeaza criminalii de tot felul doar fiindca fac parte din sistem.

  2. Pariez de pe acum ca familiilor indoliate li se va cumpara tacerea cu bani,sa nu imi spuneti ca autoarea accidentului e vreo saraca ,la fel ca in spitalele mortii unde apartinatorilor celor ucisi in spitale erau cumparati cu sume modice sa taca.Astia suntem noi,romanii,o natie de jigodii.

  3. Nu vreau sa deranjez pe nimeni,cu tot respectul ,auzim in media cat de periculoase sunt profesiile militarizate si bugetare in general,politistii care stau in soare sau in frig,pompierii care sting incendii,profesorii stresati ca de doi ani stau mai mult pe acasa ,judecatori obositi de sute de milioane salarii si alte privilegii,politistii locali al caror singur obiect de activitate e sa treaca strada elevii care merg la scoala sau babutele care merg la piata drept care vor incasa ,conform legilor acestui stat nenorocit pensii asazise de serviciu.Unde sa incadram amaratii care pleaca sa munceasca la patron pe salarii mizere gen lucratori la drumuri,sapatori de canale ,soferi de camioane exploatati pana la epuizare care mor ca mustele la serviciu si pe care anchetele acestui stat de bestii ii declara mereu vinovati de propria moarte?

  4. bineinteles ca mortaciunile prestau noapte ca hotii pe intuneric! aia e alcolemie bah?! daca era luminata corespunzator zona de lucru nu se intampla nimic. e TIPIC pentru lucratura rrumaneaskka = totu dupa ureche , la risc! pacat de proasta aia ca are copil mic care va creste fara muma-sa, dar poate e mai bine asa, oricum va ajunge carne de export pentru militarii din bazele straine. toti suntem corvetele bazelor militare straine, macar mortaciunile alea au scapat!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger