AcasăSOCIALTragedie! Un tânăr de 17 ani, scos fără suflare din apele Dunării....

Tragedie! Un tânăr de 17 ani, scos fără suflare din apele Dunării. Dispariția băiatului fusese anunțată de fratele său

Tragedie! Un tânăr de 17 ani, scos fără suflare din apele Dunării. Dispariția băiatului fusese anunțată de fratele său (sursa foto: captură video youtube)

Familia unui băiat în vârstă de 17 ani a primit o veste cruntă, la o zi după ce fratele tânărului alertase autoritățile, anunțând dispariția acestuia.

Băiatul fusese căutat încă de marți, după ce se dăduse alerta. Din păcate, în această a treia zi a săptămânii s-a aflat că tânărul de 17 ani a fost scos fără suflare din apele Dunării.

IPJ Dolj a anunțat, miercuri, 7 iulie, că în cursul zilei precedente, ”în jurul orelor 16.00, poliţişti din cadrul Postului de Poliție T.N. Calafat au fost sesizați prin apel 112 de către un tânăr din comuna Ciupercenii Noi, cu privire la faptul că fratele său, de 17 ani, din aceeaşi localitate, a dispărut în apele fluviului Dunărea, pe raza localității Ciupercenii Vechi, în timp ce se afla la scăldat”.

Apelul a făcut ca la fața locului să ajungă atât oamenii legii, cât și pompierii, dar și o echipă de scafandri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt. S-a folosit o ambarcațiune, cu ajutorul căreia au început căutările.

În cazul de față s-a deschis dosar penal

Operațiunile menite să ducă la găsirea băiatului au fost reluate în cursul dimineții de miercuri. Din păcate, acesta a fost descoperit fără suflare. Oamenii legii fac cercetări în acest caz, fiind așteptate și rezultatele venite de la medicii legiști. ”Trupul tânărului de 17 ani, din Ciupercenii Noi, a fost găsit de echipele de căutare, în fluviul Dunărea şi scos la mal.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, fiind totodată dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, se mai menționează în comunicatul IPj Dolj.