AcasăNewsTragedie! Un elev al Liceului Militar din Alba Iulia a murit, după...

Tragedie! Un elev al Liceului Militar din Alba Iulia a murit, după ce a căzut de la etaj/Ar fi lăsat un bilet de adio

sursa foto: gds.ro

O veste cumplită a lovit ca un trăsnet joi, 11 ianuarie, apropiații și colegii unui elev de la un liceu militar din Alba Iulia. Băiatul a căzut de la etaj. Deși s-au făcut eforturi, adolescentul nu a putut fi salvat de către cadrele medicale ajunse la fața locului.

Informații cutremurătoare apar în cazul unui elev care și-a pierdut viața, joi, după ce a căzut de la etaj. S-a aflat că adolescentul avea 15 ani și era elev în clasa a IX-a.

Ar fi lăsat un bilet de adio

Un elev de la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a murit joi, după ce a căzut de la etajul 4 al instituţiei de învăţământ. Din câte se pare, băiatul s-ar fi aruncat de la etajul 4. Conform observatornews.ro, băiatul a lăsat un bilet de adio către familie, în care ar fi scris că nu era susţinut.

Deși cadrele mericale care au intervenit la fața locului, joi dimineață, au făcut eforturi pentru a-l salva pe elev, băiatul nu a supraviețuit. Băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar decesul a fost confirmat de către medici, potrivit SAJ (Serviciului de Ambulanță Județean) Alba.

Potrivit sursei citate, băiatul de 15 ani ar fi fost prezent la apelul de dimineaţă, iar la scurt timp după ce s-a întors în camera lui ar fi căzut pe fereastră.

Trupul neînsuflețit al elevului a fost transportat la morgă. Cazul a fost preluat de Parchetul Militar. Rămâne ca anchetatorii să se pronunțe exact, în urma unor cercetări, asupra condițiilor care au dus la producerea acestei tragedii.

author avatar
Andrei Coman
595 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger