AcasăSOCIALTragedie. Trei tineri au murit într-un cumplit accident rutier

Tragedie. Trei tineri au murit într-un cumplit accident rutier

Un accident rutier cu urmări cumplite a avut loc în noaptea de duminică spre luni în județul Botoșani. Un singur tânăr aflat într-o mașină care s-a răsturnat pe un câmp a scăpat cu viață, alți trei sfârșind în condiții dramatice.

Din câte a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Dorina Lupu, accidentul în care au sfârșit cei trei tineri a avut loc pe raza comunei Ripiceni, din județul Botoșani.

Autoturismul s-a răsturnat într-un lan de porumb

În ciuda faptului că spre locul accidentului s-au îndreptat de urgență cadrele medicale, pentru salvarea celor trei victime nu s-a mai putut face nimic. S-a aflat că tinerii care nu au supraviețuit aveau 21, 22 și respectiv 24 de ani.

„Autoturismul în care se aflau cei patru s-a răsturnat pe un câmp, într-un lan de porumb. Cei trei tineri decedaţi au fost găsiţi pe câmp. Al patrulea pasager era în maşină. La locul intervenţiei au ajuns şi două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei trei”, din câte a precizat reprezentantul ISU, citat de realitatea.net.

Al patrulea pasager a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital. Din primele informații, acesta a suferit o fractură la antebraț.

Încă nu se cunosc exact condițiile în care s-a produs accidentul cu urmări tragice. Oamenii legii urmează să stabilească, în urma cercetărilor, ce anume a făcut ca autoturismul să ajungă să se răstoarne.

Trei oameni au avut de suferit în urma unui accident produs în Vâlcea

Din păcate, s-a aflat că duminică dimineață a avut loc un accident pe DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, în apropierea localității Milcoiu, din județul Vâlcea. Conform Centrului Infotrafic, conducătorul unui autoturism lovit parapetul de protecție, accident în urma căruia 3 persoane au suferit leziuni.

În urma nefericitului eveniment rutier, s-a circulat, temporar, pe o singură bandă pe sensul către Râmnicu Vâlcea.

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger