AcasăSOCIALTragedie pe litoral. Un tânăr venit să lucreze la Costinești a murit...

Tragedie pe litoral. Un tânăr venit să lucreze la Costinești a murit subit

Imagini dramatice la locul unui accident grav: un tânăr a murit, alte patru persoane au fost rănite (sursa foto: Facebook)

Un băiat în vârstă de doar 20 de ani a sfârșit în condiții dramatice, luni dimineață. Cadrele medicale chemate de urgență în ajutorul său au încercat să îl resusciteze, însă fără izbândă.

Din primele informații, tânărul ar fi venit din județul Vaslui, pentru a munci pe litoral. Lucra la un fast-food din Costinești și, conform, ctnews.ro, ar fi murit după ce s-ar fi electrocutat la locul de muncă.

Apelul la numărul unic de urgență s-a dat luni, cu puțin înainte de ora 8. La fața locului au intervenit nu doar cadrele medicale, ci și polițiștii. În timp ce salvatorii au făcut eforturi pentru a-l resuscita pe tânăr, oamenii legii au început o anchetă menită să lămurească toate condițiile în care s-a produs accidentul în urma căruia a sfârșit victima în vârstă de doar 20 de ani. Poliția a anunțat că se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Cazul dramatic a ajuns și în atenția reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanța, care vor face, la rândul lor, verificări.

sursa foto: Facebook

265 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger