AcasăSOCIALTragedie pe Litoral! Liderul Uniunii Studenţilor din România a murit înecat

Tragedie pe Litoral! Liderul Uniunii Studenţilor din România a murit înecat

Președintele Uniunii Naționale a Studenților din România a murit, duminică, în urma unui tragic accident. Vlad Dediu, de numai 22 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a intrat să facă o baie în mare, în zona de nord a staţiunii Mamaia.

Acesta a fost la un pas de înec, fiind recuperat în ultima clipă din valuri de oamenii care au sărit după el şi l-au scos la mal. Incidentul a avut loc sâmbătă dimineață, în zona de cluburi din stațiunea constănțeană. Martorii spun că el a intrat beat în mare și a fost luat de curenți, potrivit romaniatv.net.

Vlad Dediu a fost dus la Spitalul Județean Constanța și internat la terapie intensivă, în stare foarte gravă, unde a rămas intubat și ventilat mecanic. Tânărul a încetat din viață, în ciuda eforturilor medicilor.

Era absolvent al Politehnicii București

Anunțul trist a fost făcut și de Uniunea Națională a Studenților din România (UNSR), într-un mesaj postat pe Facebook: „Viața este un drum anevoios și fără un capăt vizibil. Din păcate, pentru unele persoane acel capăt apare prea devreme. Cu durere în suflet, dorim să împătășim cu voi faptul că dragul nostru prieten și membru al familiei UNSR Vlad Dediu s-a stins din viață pe data de 11 iulie, în urma unui stop cardio-respirator. Un adevărat lider, voluntar și prieten se stinge din viață înainte de vremea lui, înainte de a-și vedea toate visele împlinite și cariera completă. Întreaga federație UNSR este alături de familia lui Vlad iar gândurile noastre sunt alături de el. Drum lin, Vlad!”

Vlad Dediu era preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, absolvent al Facultăţii de Transporturi, Ingineria Transporturilor şi Traficului din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti, al Facultăţii de Transporturi, Ingineria Transporturilor şi Traficului.

author avatar
Andreea Vlad
539 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri