AcasăSOCIALTragedie la Ploiești! Gemeni de doi ani au murit după ce au...

Tragedie la Ploiești! Gemeni de doi ani au murit după ce au căzut de la etajul 10. Scandalos, ce făcea mama lor – FOTO/VIDEO

ploiestiTragedie la Ploiești! Gemeni de doi ani au murit după ce au căzut de la etajul 10. Scandalos, ce făcea mama lor - FOTO/VIDEO

O tragedie fără margini a avut loc, miercuri seara, în Ploiești. Doi frățiori, gemeni, în vârstă de 2 ani, au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau.

Impactul cu solul a fost nimicitor, iar micuții, fată și băiat, au murit! Copiii au fost găsiți cu politraumatisme grave prin precipitare de la înălțime și în stop cardiorespirator, fiind transportați de urgență la UPU Ploiești cu manevre în curs de resuscitare. Din păcate, nu au dat rezultat și a fost pronunțat decesul.

Ulterior, au apărut detalii scandaloase în cazul gemenilor morţi de la Ploieşti. Mama micuților făcea live pe Facebook și asculta manele la maxim în momentul tragediei și nu a avut nicio reacție când afară de auzeau sirenele salvatorilor! Polițiștii au fost cei care i-au oprit distracția când au venit să o anunțe ce s-a întâmplat.

Mama gemenilor

Mama copiilor își făcea live pe Facebook

Dacă inițial femeia le-ar fi spus polițiștilor că era în altă cameră, unde făcea curățenie, ulterior s-a aflat că mama gemenilor era live pe Facebook, asculta muzică și fuma, alături de ea fiind un băiețel mai mare.

Așadar, femeia nu a auzit când cei mici, lăsați singuri în cameră, s-au urcat pe o masă din dreptul ferestrei, apoi pe pervaz, după care au căzut. Deși pe filmarea postată pe Facebook se aud sirenele ambulanțelor și mașinilor de poliție, femeia nu a fost curioasă să arunce o privire la geam, ori să-și verifice copilașii.

Filmarea se încheie când cineva îi bate puternic la ușă, cel mai probabil un echipaj de poliție care să o anunțe ce s-a întâmplat. Clipul video a fost eliminat între timp de rețeaua de socializare.

O femeie de la un magazin din apropiere le-a spus jurnaliștilor că a văzut toată ziua cum sunt aruncate mici obiecte pe geam, probabil tot de cei mici. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă.

author avatar
Andreea Vlad
834 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger