AcasăSOCIALTragedie la Casa Presei! O femeie a murit după ce a căzut...

Tragedie la Casa Presei! O femeie a murit după ce a căzut în gol!

Tragedie la Casa Presei! O femeie a murit după ce a căzut în gol!

Sfârșit cumplit! O femeie și-a pierdut viața, în cursul dimineții de joi. Din primele informații, aceasta a căzut în gol, chiar de pe clădirea Casei Presei, din Capitală. Rămâne ca anchetatorii să stabilească exact dacă femeia s-a aruncat sau a fost vorba despre o cădere accidentală.

Din primele date pe care le-au făcut publice reprezentanții Poliției Capitalei, alerta a fost dată printr-un apel la numărul unic de urgență, 112. La Casa Presei au ajuns atât oamenii legii, cât și cadre medicale. Din păcate, femeia nu a putut fi salvată.

Se așteaptă rezultatele necropsiei

Astăzi, în jurul orei 6,30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 2 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că o femeie s-ar fi precipitat de la etajul unei clădiri situată în Sectorul 1. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, precum şi echipaje de prim ajutor, acestea din urmă constatând decesul persoanei”, a transmis joi Biroul de presă al Poliției Capitalei.

Trupul fără viață al femeii a fost preluat și dus la Medicină Legală, pentru a fi făcută necropsia. Rezultatele acestei proceduri urmează să ofere indicii importante anchetatorilor care au preluat cazul și care urmează să stabilească exact condițiile în care a murit femeia.

Cercetările sunt derulate de către reprezentanți ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ai Biroului Morţi Suspecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei.

author avatar
Andrei Coman
378 afisari

2 COMENTARII

  1. Încă o tragedie. Păcat. Condoleanțe familiei și tuturor celor afectați.

    Și totuși:
    „[…]despre faptul că o femeie s-ar fi precipitat de la etajul unei clădiri […]”
    S-ar fi CE, mă?
    DEX: „A face să se desfășoare sau a se desfășura într-un timp mai scurt sau într-un ritm mai rapid decât cel obișnuit sau decât cel așteptat; a (se) grăbi, a (se) zori.”
    Așadar, conform comunicatului BP al miliției, o femeie s-ar fi grăbit să ajungă jos, de pe clădire. S-ar fi grăbit. Mda.
    Te doare mintea când vezi ce limbă de lemn au tâmpiții ăștia de milițieni. Serios, ăștia ori sunt proști dincolo de lege, ori fac mișto de tot ce-i în jurul lor.
    Mă-ntreb dacă va veni, vreodată, vreun Ministru de Interne care să-i precipite pe țucălarii ăștia cu caschetă spre clasa a II-a și spre DEX, că în alte situații par că-l au pe Arghezi în sânge, așa versifică lozincile la mitingurile unde cer salarii mai mari, nesimțiții.
    Da, divaghez acum, dar când vezi că timpul pe care-l consumă scriind un proces verbal e același cu al unui zbor de la București la Cluj, te-ntrebi dacă nu cumva martalogii ăștia cu un ego cât China n-ar trebui reformați, trimiși la paza obiectivului prin munți sau în orice loc în care interacțiunea lor cu cetățenii ar fi minimă.

    Alo, ăia de la Biroul de presă: mai citiți, mă, o carte, măcar o dată pe an. Face minuni la exprimare și la cultura generală. Și nu, când spun „carte”, nu mă refer la asul de treflă.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger