AcasăSOCIALTragedie într-o familie de români din Italia. Doi copii, găsiți morți într-un...

Tragedie într-o familie de români din Italia. Doi copii, găsiți morți într-un bazin de irigații

O nenorocire s-a abătut asupra unei familii de români aflate în Italia. Doi copii au pierit în condiții tragice.

Cei doi frați, în vârstă de 6 și 7 ani, au dispărut din locuința în care stăteau, situată în localitatea Manfredonia (provincia Foggia din Puglia), potrivit rotalianul.com. S-ar fi întâmplat în după-amiaza zilei de marți.

Din primele informații, părinții lor se odihneau în momentul în care cei doi copii au plecat din casă. Imediat ce au sesizat dispariția micuților, părinții au alertat autoritățile italiene.

„O intervenție dramatică”

S-a început căutarea celor doi frați. Operațiunea s-a încheiat cu o veste cruntă pentru cei doi părinți.

Din păcate, în jurul miezului nopții, trupurile fără viață ale celor doi frați au fost găsite de scafandri în interiorul unui bazin de irigații din zonă, unde pompierii făceau căutări pentru găsirea copiilor.

„O intervenție dramatică”, au descris pompierii operațiunile care au dus la descoperirea celor doi copii, conform sursei citate.

Bazinul de irigații, adânc de circa trei metri, se află în fața casei familiei de români. Papucii celor doi copii au fost găsiți în apropierea acestuia, astfel că există ipoteza că frații au intrat în bazin pentru a face o baie în bazin. Cu intenția, cel mai probabil, de a se răcori. Mai mult, gardul care împrejmuiește bazinul era deteriorat într-un punct, ceea ce ar fi permis accesul micuților în zona respectivă.

author avatar
Andrei Coman
200 afisari

4 COMENTARII

  1. Copiii mici lăsați nesupravegheati = tragedie. Se odihneau părinții, sigur!
    Trebuie făcută ancheta: cât de des erau lăsați copiii neaupravegheati, de ce aveau bazinul ăla acolo, neasigurat pe teu cei mici etc.
    Oamenii civilizati au acoperiș și la piscina dacă au și este închis când nu sunt acolo adulti! Nu lasă piscinele descoperite sa ajungă sa își piardă viata copiii.
    Neglijența părinților este aici cauza

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri