AcasăSOCIALTragedie în Mangalia. Un copilaș a murit după ce a fost mușcat...

Tragedie în Mangalia. Un copilaș a murit după ce a fost mușcat de câinele familiei

O nenorocire s-a abătut asupra rudelor unui copilaș de numai trei ani, care a sfârșit după ce a fost mușcat de câinele familiei.

Episodul cu urmări cumplite s-a derulat joi, în Mangalia. Se pare că bunica băiețelului ar fi dat să hrănească animalul, aflat într-un țarc, potrivit stiri.tvr.ro. Însă femeia nu ar fi observat că la un moment dat micuțul s-a apropiat, intrând în spațiul în care se afla câinele.

A urmat dezastrul. Patrupedul l-a mușcat pe cel mic, rănindu-l grav. Din primele informații micuțul ar fi fost mușcat în zona capului.

Copilașul a fost dus la spitalul din Mangalia, însă din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva din ghearele morții. Cazul a ajuns și în atenția oamenilor legii.

Intervenție salvatoare a jandarmilor arădeni

În urmă cu doar câteva zile, se aflase prin ce spaimă au trecut doi bunici din Arad, în timp ce aveau în grijă o nepoțică. Oamenii s-au baricadat în casă, după ce unul dintre cei doi câini ai familiei i-a mușcat. Au intervenit jandarmii.

Cei doi soți au ajuns la spital, pentru a primi îngrijiri. „S-a întâmplat în această după-amiaza, în casa unei familii cu doi bunici și o nepoțică, când unul dintre cei doi câini, pe care aceștia îi dețin, a devenit agresiv si a mușcat-o pe femeie.

Soțul a sărit in ajutorul acesteia, însă a căzut si el victimă fiind mușcat în repetate rânduri.
Mai mult și cel de-al doilea câine a devenit agresiv”, din câte au anunțat zilele trecute reprezentanții Jandarmeriei Arad, via Facebook.

382 afisari

3 COMENTARII

  1. E plin de descreierați, stapani de caini din rase periculoase, e nevoie de legi mult mai dure, sa faca inchisoare pe viață dacă a fost atacat un om de cainele lui, poate așa se mai trezesc la realitate. Si noi avem in cartier un tip cu 2 neuroni care isi mai lasa boxerul liber din lesă si fara botniță, sa fuga printre copiii iesiti cu parintii pe afară.

  2. Vina o au exclusiv stapanii cainilor care nu isi educa in mod corespunzator animalul, permitandu-i sa manifeste agresivitate fata de membrii familiei. Un caine trebuie educat, iar rasele cu potential agresiv trebuie supravegheate atent, fara sa li se stimuleze pornirile innascute. Nu exista caini ucigasi, ci doar stapani neglijenti sau stapani care incurajeaza si antreneaza animalul sa atace fara rost.
    Am detinut un mascul de Amstaff timp de 12 ani, dar niciodata nu a atacat pe nimeni pt ca asa l-am educat, a fost un caine foarte iubitor si atasat de noi. Niciodata nu l-am plimbat fara lesa, dar in curte avea libertate, nu era tinut in tarc, il invatasem de mic sa fie in apropierea noastra, puteai sa ii iei mancarea din fata fara sa protesteze, intr-un cuvant era EDUCAT.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri