AcasăSOCIALTragedie în Dâmbovița! O mamă și fetele sale, găsite moarte în casă

Tragedie în Dâmbovița! O mamă și fetele sale, găsite moarte în casă

sursa foto: Facebook/Serviciul de Ambulanta Judetean Constanta

Un caz șocant a pus în alertă atât cadrele medicale, cât și polițiștii dâmbovițeni. O familie dintr-o localitate din acest județ a fost lovită de o nenorocire. Salvatorii au intervenit la fața locului, dar, din păcate, veștile sunt cumplite.

Două fete și mama lor au fost declarate decedate. Tragedia a avut loc joi, 25 ianuarie, în localitatea dâmbovițeană Morteni.

Ambulanţe SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa au intervenit, joi, pentru acordarea de ajutor medical unor persoane intoxicate cu monoxid de carbon, potrivit news.ro. Este vorba despre o femeie şi cele două fete ale sale, una în vârstă de 6 ani și cealaltă de 13 ani. Din păcate, însă, acestea nu au putut fi salvate.

Ce ar fi putut produce tragedia

Echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Dâmboviţa şi pompierii de la Detaşamentul Găeşti au intervenit în localitatea Morteni, unde trei persoane au fost găsite inconştiente. Salvatorii le-au aplicat victimelor manevre de resuscitare, dar fără rezultatul sperat.

Directorul SAJ Dâmboviţa, Mihail Gheorghe, a precizat pentru sursa citată că victimele sunt o femeie şi fiicele acesteia, cu vârste de 6, respectiv 13 ani. Acesta a menționat că ele au fost, cel mai probabil, intoxicate cu monoxid de carbon provenit de la o sobă.

Se fac cercetări

Cazul a ajuns și în atenția polițiștilor. Oamenii legii încearcă acum să lămurească ce anume s-a întâmplat și cum de s-a putut produce tragedia. Drept urmare, se fac cercetări pentru a se stabili exact împrejurările în care a avut loc nenorocirea.

„Astăzi, 25 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că vecinele sale sunt decedate în locuinţa din localitatea Morteni.

În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au identificat o femeie, de 49 de ani, şi pe fiicele sale. Acestea, la o examinare sumară, nu ar prezenta urme vizibile de violenţă. Cadavrele vor fi preluate de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, a transmis IPJ Dâmboviţa.

author avatar
Andrei Coman
440 afisari

4 COMENTARII

  1. Mai terminati dracului cu exprimarea asta morbida.Nu sunt cadavre(corpuri in putrefactie), sunt trupuri, corpuri neinsufletite! Aveti atatea alternative in exprimare si totusi folositi cele mai inadecvate cuvinte.Nu mai aveti pic de decenta in exprimare.

  2. Dumnezeu sa le odihneasca. Sa isi gaseasca linistea. Tot este mai bine asa decat sechestrate, fortate sa se prostitueze, sau batute de vreun roman neaos.
    Mai mult de 50% din barbatii romani ar trebui eliminati., Toti cei care sechestreaza femei si le forteaza sa se prostitueze, dupa se dau smecheri ca ce bani au ei din activitatile sub orice critica. Sunt lasi, josnici si suboameni, nu smecheri daca ei fac bani pe exploatarea fetelor, femeilor si a copiilor.
    Plus toti cei care isi hartuiesc/bat/abuzeaza iubitele, sotiile, concubinele.
    Toti acestia ar trebui sa nu procreeze, sa nu se mai imprastie aiurea adnul prost.
    Sper sa se intample ceva energetic sa ii sterilizeze cumva Dumnezeu, te rog din suflet, Doamne, fa acest lucru posibil. Nu se mai poate.
    In rest, o sa spuneti: poate ca aceasta doamna si ingerasii ei de fete nu ar fi ajuns victime ale unor exemplare de subspecie umanoida, dar sansele sunt ca da. Cred ca Dumnezeu le-a luat la el sa le fereasca de o tortura prea mare. Nu intotdeauna tragediile sunt spre rau, ci spre salvare si izbavire. Este mai bine curat, l Domnul, decat torturat aici de creaturi umanoide, nu oameni.

  3. In cei 50% inta si cei care stiu de abuzuri si le acopera, din varii interese. Asa ajungem la 50%. Si sa stiti ca asta trimit spre Dumnezeu, ruga, toti si toate cele abuzate. Tati, mame, copiii, fete, tineri abuzati ii cer dreptate Celui de Sus. Si vine. Stiu asta pentru ca eu de fapt simt energia dominanta de undeva, daca simt asta cand ma gandesc la ce se intampla la noi inseamna numai ca foarte multi oameni se gandesc la asta. Nu sunt decat un mesager. Din pacate, preiau aceste energii, ganduri, simtiri si tot ce pot face este sa nu citesc nimic, stiri, sa nu ma gandesc ca altfel simt tot. Incerc sa ma tin deoparte, insa nu imi iese mereu. Poate ca asa este sa fie, nu hotarasc eu aceste lucruri, sunt mult peste mine.
    Si cu asta am terminat ce aveam de spus, nu voi mai insista cu comentarii. Sa stiti ca totul se iarta daca exista cainta sincera si schimbare, desigur, altminteri este bataie de joc la adresa Divina: caire nesincera. Cine vrea sa o faca, daca are puterea. Multi au cazut, prqada tentatiei, fricilor, dar este momentul sa se schimbe si sa se salveze fiecare, daca vrea. Putere ii da Dumnezeu daca se roaga

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger