AcasăSOCIALTragedie în Capitală. Un tânăr care mergea pe o trotinetă a murit,...

Tragedie în Capitală. Un tânăr care mergea pe o trotinetă a murit, în urma unei șicanări în trafic – VIDEO

(sursa foto: romaniatv.net)

Un caz șocant s-a produs loc în Capitală. Un tânăr care mergea pe o trotinetă a sfârșit în condiții cumplite, în urma a ceea ce se conturează a fi fost o șicanare în trafic.

Episodul cu urmări tragice a avut loc miercuri seară, pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei. La fața locului au intervenit polițiștii, dar și cadrele medicale de la salvare. Din păcate, s-a aflat că tânărul trotinetist și-a pierdut viața.

Pare-se că ar fi fost vorba despre o șicanare cu un motociclist, așadar cu un alt participant la trafic aflat pe un mijloc de transport pe două roți. Potrivit Digi24, martorii au povestit că motociclistul ar fi încercat să-l lovească pe tânărul aflat pe trotinetă, moment în care acesta din urmă ar fi ajuns în fața unei mașini, iar impactul nu ar fi putut fi evitat.

Se fac cercetări

Nu se știe exact de la ce ar fi pornit acest incident. Ce se știe este faptul că se fac cercetări.

“La data de 4 iulie, în jurul orei 18,30, prin apel 112, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la un eveniment rutier pe o stradă din Sectorul 4, din care a rezultat rănirea unui conducător de trotinetă. La faţa locului au sosit poliţiştii, iar din primele date s-a conturat presupunerea rezonabilă că accidentul s-ar fi fost produs pe fondul unei şicanări în trafic”, s-a transmis din direcția Poliției Capitalei, într-un comunicat citat de știrileprotv.ro.

Din păcate, tânărul de pe trotinetă a decedat. Cazul se află în atenția Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi a Serviciului Omoruri, ai căror reprezentanți fac cercetări pentru a se stabili exact tot ce s-a întâmplat în această situație în care s-a ajuns la o tragedie.

author avatar
Andrei Coman
618 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui reglementata circulația trotinentelor si politia ar trebui sa deschida ochii. Deja, nu mai au nici o limita. Circula pe trotuare fata sa îsi faca probleme ca ar putea răni, pietoni, copii sau bătrâni. Nu respecta semnele de circulatie….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger