AcasăSOCIALUPDATE Incendiu la ”Matei Balș”: patru oameni au murit. Iohannis merge la...

UPDATE Incendiu la ”Matei Balș”: patru oameni au murit. Iohannis merge la locul tragediei – VIDEO

Dramatic! Incendiu la ”Matei Balș”: patru oameni au murit (sursa foto: antena3.ro)

Încă o nenorocire se abate asupra unui spital din România, după drama de lunile trecute, de la Piatra Neamț.

UPDATE: Klaus Iohannis urmează să meargă, la ora 13, la Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, din câte anunță televiziunile de știri.

Iar la ora 14, după ce se va încheia o ședință de Guvenr convocată în sistem online, premierul Cîțu va face declarații, de la sediul Guvernului.


Patru pacienți au pierit, după ce un incendiu a izbucnit, vineri dimineață, la parterul unui corp de clădire a unității medicale unde sunt tratați pacienți cu COVID-19. Alerta către pompieri s-a dat cu puțin după ora 5, intervenindu-se de urgență. Din păcate, pentru salvarea a patru persoane nu s-a mai putut face nimic, una dintre acestea fiind resuscitată, însă fără ca manevrele să dea, din păcate, rezultatele scontate.

Mai mulți pacienți transferați

Mai mulți pacienți au fost deja transferați în alte pavilioane de la ”Matei Balș”, dar și către alte spitale din București, între care Victor Babeș și Marius Nasta.

La fața locului s-au deplasat ministrul Sănătății, dar și secretarul de stat Raed Arafat, coordonatorul Departamentului pentru Situații de Urgență.

Nu se știe ce a cauzat izbucnirea incendiului de la ”Matei Balș”. Cazul tragic amintește de ce s-a întâmplat anul trecut la Piatra Neamț, când 10 pacienți au murit în seara zilei de 14 noiembrie, în care la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean a izbucnit un incendiu.

296 afisari

2 COMENTARII

  1. Alerta a fost dată la ora 5 .00 cînd vine personalul de curățenie.
    Eroii au dormit bine merci pînă s-au rotisat pacienți.
    Obligația de supraveghere a bolnavilor de către personalul medical este un basm.

  2. Daca citesti pe saiturile mai cunoscute , ai impresia ca asistam la un succes al medicinei romanesti in ceace priveste mutarea pacientilor de la un spital la altul
    .Arafat indignat ca un cetatean i-a spus ca se arde ca sobolanii in spitale,cand se pregatea sa felicite SMURD si alte formatii care au intervenit.arata clar grija sistemului sanitar fata de slugile lor(prostimea din Romania).Vorba unui domn daca era la putere PSD,Piata Victoriei era plina de protestatarii.
    Asa ca MITICII sant multumitii ca mai scapa de niste bosorogii,ca sa poata lua banii frumosi la la pensie.
    Vorba ca cea din 1989,,AZI IN CAPITALA MAINE IN TOATA TARA”Romania are un plan de a baga in pamant un numar mare de romanii,sub pretextul pandemiei.
    Si sa fiu si mai clar:Ce e cu schimbarea de atitudine a marilor medicii, fata de medicamentul miraculos.Una din doua : grija fata de oamenii(s-a vazut) sau BANIII.
    Ce e cu vaccinarea peste programare(30%).Nu vom primi niciun raspuns.
    UNGARIA e in U.E..I se rupe de ordinele bosorogilor care conduc democratia in Europa. Pentru popor cumpara vaccin de la chinezii.ROMANIA DOARME.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger