AcasăSOCIALTragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce...

Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește

sursa foto: Facebook/Serviciul de Ambulanta Judetean Constanta

Dramă cumplită într-o familie din județul Călărași, cu doar câteva zile înainte de Paște. O copilă de doar patru anișori și bunica ei au pierit, iar bunicul fetiței e internat în spital.

O fetiță de patru ani și bunica ei au murit. Totul, după ce ar fi mâncat pește congelat. Bunicul copilei a ajuns și el de urgență la spital, fiind în grija medicilor.

Nenorocirea s-a întâmplat într-un sat din județul Călărași.

Citiți și: Pericol cu peştele din magazine, înainte de Florii 2024! Ce au descoperit inspectorii sanitari

Din primele informații, se pare că fetița, alături de bunicii ei, ar fi consumat pește cumpărat de la un magazin din sat, potrivit antena3.ro. Câteva ore mai târziu, acestora li s-a făcut rău.

Așa că în ajutorul lor au fost chemate cadrele medicale de la salvare. Copila în vârstă de doar patru ani s-a simțit rău, iar, la un moment dat, a intrat în stop cardio-respirator. A fost preluată de un echipaj de pe ambulanță și transportată la spitalul din Călărași, dar, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Bunicul fetiței, în stare gravă la spital

De asemenea, bunica fetiței a fost transportată la Spitalul Oltenița. Deși medicii au făcut eforturi pentru a o salva din ghearele morții, s-au văzut nevoiți să constate decesul femeii.

Conform sursei citate, bunicul fetiței se află în stare gravă la Spitalul Oltenița.

În acest caz s-au deschis anchete pentru a se stabili ce anume s-a întâmplat și cum de s-a putut produce o asemenea nenorocire. Polițiștii fac cercetări. De asemenea, ANPC a ridicat deja probe de la magazinul în cauză.

author avatar
Andrei Coman