AcasăSOCIALTragedie de Crăciun, din cauza unui incendiu. Doi oameni au murit, în...

Tragedie de Crăciun, din cauza unui incendiu. Doi oameni au murit, în Câmpina

Foto cu caracter ilustrativ (sursa: Facebook)

O femeie și un bărbat au sfârșit după ce apartamentul în care se aflau a fost afectat de un incendiu. Din păcate, deși s-au făcut eforturi, cei doi oameni nu au putut fi salvați. Drama s-a produs în Câmpina, județul Prahova.

Cele două persoane au murit în noaptea de luni spre marți, după ce un incendiu le-a cuprins apartamentul potrivit realitatea.net. Din câte s-a aflat de la ISU, e vorba despre două persoane în vârstă.

Din primele informații, incendiul a izbucnit într-o locuință aflată la etajul patru al unui bloc cu 10 etaje, din Câmpina. După ce au fost alertați despre incident, pompierii s-au deplasat la fața locului. „În interiorul locuinţei au fost identificate două persoane ( …). Acestea nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarate decedate”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Victimele incendiului, două persoane în vârstă

Aceeași sursă a precizat că e vorba despre o femeie în vârstă de 70 de ani și un bărbat de 80 de ani. Cum victimele nu aveau arsuri, se presupune că decesele au fost provocate, cel mai probabil, de intoxicația cu fum.

Ca urmare a izbucnirii incendiului, până la încheierea misiunii pompierilor ajunși la fața locului, zece persoane au fost evacuate de la un etaj inferior şi de la două etaje superioare. E de menționat, însă, că nu au fost afectate și alte apartamente.

Nu se știe exact, deocamdată, de la ce anume a izbucnit incendiul din apartamentul situat în blocul din Câmpina. Cel mai probabil, specialiștii vor stabili, în urma unor cercetări, ce anume s-a întâmplat.

Din păcate, nu este singura situație în care pompierii au fost chemați de urgență pentru a stinge un incendiu de locuință, în perioada Crăciunului. Recent, pompierii giurgiuveni au intervenit pentru a stinge incendiile izbucnite la două locuințe. Două familii au trecut prin momente grele, chiar când ar fi trebuit să se bucure de Crăciun, după ce casele le-au fost cuprinse de flăcări.

„Două familii din localitățile Tântava și Ogrezeni au trecut prin momente grele, azi-noapte, când și-au văzut locuințele în flăcări. Proprietarii au reușit să iasă la timp din case, însă în ambele cazuri pagubele au fost însemnate”, au transmis duminică reprezentanții ISU Giurgiu.

În ambele cazuri se pare că incendiile ar fi fost cauzate de un scurtcircuit.

156 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger