AcasăSOCIALTragedia de la 2 Mai, cauzată de şoferul drogat, alungă o familie...

Tragedia de la 2 Mai, cauzată de şoferul drogat, alungă o familie întreagă din ţară? De ce le e teamă apropiaţilor Robertei

Influenţa pe care ar avea-o familia şoferului drogat asupra mai multor instituţii ale statului român l-a făcut pe tatăl Robertei să se întrebe dacă se va face dreptate pentru fiica lui.

Bărbatul spune că se teme pentru familia lui și că se gândește chiar să părăsească țara.

Nu vrea să-şi piardă şi cealaltă fiică

Cătălin Dragomir, tatăl Robertei, fata ucisă în accidentul de la 2 Mai, a spus că nu are încredere în oamenii legii, ba chiar consideră că polițiștii sunt mână în mână cu mafioții.

Avem o familie de mers mai departe. Nu vreau să o pierd și pe a doua fiică. Eu îi numesc mafioți și pe polițiști. Da? Ca să ne lămurim. Inclusiv poliția. Sunt toți mână în mână. Nu am primit amenințări, dar mă aștept.

Vă dați seama că dacă primesc amenințare, ies și spun. Și poate chiar mă gândesc să plec din țară. Cu cine mă lupt eu?! Cu nimeni mă lupt. De aia, domnilor din conducerea țării, plecăm din țară.

Pentru că ne este teamă, nu pentru bani, nu pentru un trai mai bun. Nu ne simțim apărați. De nimeni”, a mai spus tatăl studentei ucise în accident.

Vlad Pascu, audiat la DIICOT

Tânărul care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi studenți a ieșit din arest pentru a fi audiat, joi, la sediul DIICOT Constanța.

Mai puțin de jumătate de oră a stat Vlad Pascu în fața procurorului de la DIICOT care i-a deschis al treilea dosar de deținere de droguri. E vorba de țigara cu marijuana și de cele patru antidepresive găsite în mașină la filtrul la care a fost oprit cu nici trei ore înainte de tragedie.

Şoferul drogat a mai avut două dosare de deținere de droguri – la 13 și la 18 ani a fost prins cu marijuana, însă de fiecare dată procurorii l-au iertat. Polițiștii care l-au prins a treia oară cu droguri, dar l-au lăsat să plece netestat dau acum explicații în fața procurorilor.

952 afisari

12 COMENTARII

 1. Intrebarea e de ce procurorii l-au „iertat” cand pe altii ii aresteaza pentru o cantitate mai mica?
  Si nimeni nu se intreaba cum se simt ceilalti copii, victime, trumatizati psihic dupa ce si au vazut prietenii pe sosea??

 2. ASTIA care iau spag si pensi de extra terestri ajuta coruptia oricum ROMANIA adevenit un stat mafiot. Tata care a venit invalid din al doilea razboi mondial a spus inaite sa moara ca o sa il plingem pe CAUSESCU desi taota familia mea a suferit din caza comunismului.

 3. Pleaca de scarba generalizata care te apuca cand vezi cine are banii in tara asta si ce face cu ei si cum isi face yreaba politia care pe unul de rand il baga la haules la greu.

 4. Dumnezeu s-o ierte pe Roberta!
  Dincolo de proruSSii jegoși care vomita pe-aici, „articolul” suferă.
  Cuvintele tatălui preluate de la ziarici mai ageri și in plus, trei rânduri scremute, repetate de zile în șir.

 5. Aloo! La ziarul asta nu e nimeni care sa verifice mesajele trimise de toti retardatii, precum Barbu Gh ???

 6. Procurorii şi polițiştii care l-au iertat să fie concediați şi să li se interzică să mai ocupe o astfel de funcție.
  Într-adevăr românii pleacă din țară pentru că nu se simt apărați .

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri