AcasăSOCIALTotul Verde. - societatea care își pune decisiv amprenta asupra dezvoltării Sectorului...

Totul Verde. – societatea care își pune decisiv amprenta asupra dezvoltării Sectorului 4

O zonă mai verde, un aer mai curat și un mediu mai sănătos. Locuri de joacă noi, alei largi și aerisite, blocuri reabilitate și zone de relaxare. Este un loc din București care, în trecut, arăta trist. De mai bine de cinci ani, Sectorul 4 cunoaște cheia succesului.

Este normal ca lucrurile să se schimbe în bine odată cu trecerea anilor. Oamenii au nevoie de un minim confort, de lucruri normale, precum canalizare sau lumină pe stradă, un loc de muncă, un loc la grădiniță unde să își ducă copiii, dar și de siguranță.

Foto: Gabi Boholț

Nimic ieșit din comun până aici, dar se pot face astfel de lucruri? Sectorul 4 a demonstrat că se poate. Chiar zilele trecute Primăria Sectorului 4 emitea un comunicat de presă prin care anunța că edilul sectorului, Daniel Băluță, a făcut vizite în Franța, unde s-a întâlnit cu reprezentanți ai autorităților locale franceze, de la care a preluat mai multe idei de proiecte de dezvoltare urbană pe care vrea să le implementeze în sectorul pe care-l administrează.

Și se vede destul de bine că Sectorul 4 s-a dezvoltat și se dezvoltă mai departe. Parcurile și spațiile verzi sunt curățate și îngrijite corespunzător de angajații societății Totul Verde S.A., locurile de joacă sunt moderne, copiii se pot juca în ele în siguranță, iar grădinile blocurilor sunt adevărate oaze de relaxare și sănătate. Iar ca tabloul să fie complet, se construiesc creșe și grădinițe pentru copiii sectorului 4, parcuri noi, spitale. Chiar și alte stații de metrou.

author avatar
Andrei Coman