AcasăSOCIALTotul Verde, site-ul ce devine tot mai necesar

Totul Verde, site-ul ce devine tot mai necesar

De peste o lună, societatea Totul Verde. SA și-a schimbat strategia de comunicare și de promovare a produselor și a serviciilor!

Astfel, prin lansarea noului site, https://totulverde.ro, unul mai luminos și mai alert, societatea își prezintă ofertele de ultimă oră, unele absolut avantajoase. Societatea își anunță obiectele de activitate: amenajare și întreținere spații verzi, care presupune amenajarea de grădini și curți, defrișarea terenurilor de vegetație spontană, inclusiv de ambrozie, montarea de gazon, realizarea de sisteme de irigații, iluminarea de spații verzi, plantarea de arbori, arbuști și flori, tratamente fito sanitare , dar și transport de pământ vegetal. De asemenea, pe site pot fi găsite informații și despre serviciile de curățenie, cum ar fi cele de după constructor, cele de întreținere, curățenie pentru asociațiile de proprietari și ansamblurile rezidențiale ori curățenia industrială în depozite și hale. În plus, de la Totul Verde. SA se pot închiria utilaje speciale, de construcții sau de transport! Alte detalii despre oferta societății pot fi descoperite pe https://totulverde.ro.

author avatar
Andrei Coman
261 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bă penalilor…. cu lăbuță-n frunte… cine a lucrat la adp sector 4? zărescu (actual consiglier al premarului penal… ăla de-i face plângeri și în numele meu unui ziarist cunoscut….) – investigat de ANI și DNA; goleac – fostul șef analfabet penal (da bă proștilor… se presupune încă că și-a falsificat diploma…) – cercetat de DNA…. are șanse să scape că au pus-o scursurile roșii senator (sau deputat… mă rog nu contează…. și nici nu vreau să caut ce este duamna…)… și fi-su mare șef la locala sectorului 4…. care toacă banii noștri degeaba….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger