AcasăSOCIALTotul Verde. SA și-a adus contribuția la inaugurarea grădiniței „Panseluța” din Drumul...

Totul Verde. SA și-a adus contribuția la inaugurarea grădiniței „Panseluța” din Drumul Crețeștilor, sector 4

Zilele trecute a fost inaugurat noul corp de clădire al grădiniței „Panseluța”, situată în strada Drumul Crețeștilor, din sectorul 4, una dintre cele mai sărace zone ale Capitalei. Proiectul face parte din campania “Nu lăsăm pe nimeni în urmă” și la realizarea lui, o contribuție importantă și-au adus-o lucrătorii de la Totul Verde. SA.

Foto Gabi Boholț

Curtea instituției este acum un adevărat rai al copilăriei care îi așteaptă pe cei 150 de micuți înscriși să se bucure de aceste binefaceri. Leagăne, băncuțe, tobogane, căluți, toate amplasate pe un tartan prietenos formează un loc ideal de joacă pentru copii. Suprafața este împrejmuită de mult gazon, dar și de flori și copăcei, ce sunt udați în permanență de instalația automată de irigație. În plus, în permanență, angajații companiei se ocupă cu curățenia din zonă!

Finalizarea acestei noi grădinițe a venit după ce în urmă cu un an, Primăria Sectorului 4 a demarat un amplu proiect de incluziune socială în cartierul din Aleea Nehoiu și Drumul Crețeștilor, una dintre cele mai sărace zone din București. Scopul proiectului a fost creșterea nivelul de trai și o mai bună integrare în societate pentru sutele de familii care trăiesc la limita subzistenței.

author avatar
Andrei Coman
479 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger