AcasăSOCIALTotul Verde. reface terenurile sportive din parcul Lumea Copiilor

Totul Verde. reface terenurile sportive din parcul Lumea Copiilor

Toamna aceasta se anunță a fi o continuare serioasă a verii! Cu o vreme ideală practicării sporturilor în aer liber! Tocmai de aceea, terenurile sportive din parcul Lumea Copiilor au avut nevoie de o “reactualizare” după  lunga vară fierbinte de care tocmai ne despărțim!

Angajații Totul Verde. SA au luat la mână teren cu teren, au schimbat suprafațele de joc, cu tartan și mochetă de gazon,  au reamenajat gardurile, ba, chiar au montat și turnicheți, asemenea intrărilor la marile arene. Acestea au rolul de a proteja zonele, blocând accesul cu biciclete, trotinete ori alte acareturi, dar și de a proteja terenurile pe timp de noapte,  atunci cînd  este interzis accesul. În primă fază, accesul va fi admis după programul 08:00 – 22:00, urmând ca apoi să fie adaptat în funcție de anotimp și de starea vremii.

FOTO: Gabi Boholț

Lucrările în acest sens sunt în plină desfășurare, dar roadele se văd deja! Vom avea parte de arene de clasă, profesioniste chiar, după cum se vede și din fotografiile alăturate. Terenurile de baschet, handbal, volei, tenis, badmintonv și fotbal , întinse pe o suprafață de 3.000 de mp, vor fi impecabile.

Noutăți  din activitatea companie Totul Verde. SAi, dar și detalii despre produsele și serviciile oferite,  pot fi regăsite  pe noul site totulverde.ro.

author avatar
Andrei Coman
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger