AcasăSOCIALTotul Verde. S.A. invită bucureștenii în parcurile amenajate de Sectorul 4

Totul Verde. S.A. invită bucureștenii în parcurile amenajate de Sectorul 4

Apropierea mini-vacanței de 1 Mai a băgat autoritățile în priză! Se intensifică operațiunile de curățenie în București, vizate fiind, în primul rând, parcurile, locuri ce vor fi vizitate cu precădere! Cel puțin, așa se prezintă situația în sectorul 4, acolo unde echipele Totul Verde. acționează la capacitate maximă!

Parcul Lumea Copiilor a fost, deja, gazdă pentru două evenimente în weekend-ul trecut, întâlnirea Trabantiștilor și inițiativa Itsy Bitsy ”SuperEroi pentru Viață”, iar sâmbăta aceasta, pe 29 aprilie este gata să-i primească pe cei cu Retroparada Primăverii.

Evenimentul reprezintă nu doar startul sezonului evenimentelor organizate de către Filiala București în acest an, dar și o bornă importantă în istoria Retromobil Club România care aniversează cu această ocazie 25 de ani de activitate. Așadar, startul acestei perioade de zile libere poate fi dat, pentru cei care rămân în București, de această spectaculoasă expoziție a mașinilor de epocă.

Tot pentru cei rămași acasă, parcurile din Sectorul 4 îi așteaptă pe vizitatori în condiții impecabile, mai ales că se anunță o vreme bună. Echipele Totul Verde pot fi văzute prin tot sectorul 4, promisiunea lucrătorilor fiind aceea de a asigura o curățenie desăvârșită în această perioadă!

Nu doar Lumea Copiilor se anunță a fi la înălțime! Aceleași condiții de maximă civilizație ne sunt promise a fi întâlnite și în Orășelul Copiilor, celălalt parc administrat de Sectorul 4, unde lumea este invitată să se relaxeze și să se destindă în aceste zile de primăvară autentică!

author avatar
Andrei Coman
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger