AcasăSOCIALTotul Verde. a început distribuirea de lemne pentru foc, către familiile nevoiașe...

Totul Verde. a început distribuirea de lemne pentru foc, către familiile nevoiașe din sectorul 4

Începând cu data de 21.10.2021, Sectorul 4 al Municipiului București, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului cu sprijinul Totul Verde. SA, a început distribuirea de material lemnos către persoanele/familiile cu venituri mici de pe raza teritorială a acestuia.

Foto: Gabi Boholț

Acordarea ajutorului constând în material lemnos se face în baza H.C.L. Nr. 77/2008 și se adresează persoanelor/familiilor cu venituri mici, care nu pot susține financiar cheltuielile legate de achiziționarea combustibililor necesari încălzirii locuinței în perioada de iarnă.

Ajutorul se acordă în baza unei cereri și a anchetei sociale efectuată de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4. Materialul lemnos provine exclusiv din toaletările efectuate conform avizelor emise de Primăria Municipiului București.

Cei de la Totul Verde. se ocupă de distribuire, au listele cu toți cei înscriși și vor ajunge la fiecare dintre ei cu mașina plină de lemne.

Pentru informații privind modalitatea de depunere/transmitere a cererilor, există și un număr de telefon: 0372.900.789.

Noutăți din activitatea companiei Totul Verde, dar și detalii despre produsele și serviciile oferite de aceștia, pot fi regăsite pe noul site www.totulverde.ro.

author avatar
Andrei Coman
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger