AcasăSOCIALTinerii care au împlinit 18 ani vor primi lunar 2.500 de lei,...

Tinerii care au împlinit 18 ani vor primi lunar 2.500 de lei, până la vârsta de 26 de ani. Ce condiții trebuie să îndeplinească

Tinerii care au împlinit 18 ani, dar merg la şcoală sau muncesc, vor primi, lunar, 2.500 de lei, până la vârsta de 26 de ani. De asemenea, persoanele care au în plasament copii vor primi lunar 420 de lei pentru fiecare copil în parte.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse.

2.500 lei lunar pentru tinerii de 18 ani, care merg la şcoală sau muncesc

Concret, este vorba despre indemnizația lunară pentru tinerii care au împlinit 18 ani și își continuă școala, într-o formă de învățământ la zi, sau care și-au găsit un loc de muncă. Aceștia vor primi, lunar, o indemnizație de 2.522 de lei, pe toată durata continuării studiilor, până la vârsta de 26 de ani.

Indemnizația se acordă, până la aceeași vârstă, și în situația în care fac dovada că au un loc de muncă, a precizat Gabriela Firea.

Ordinul comun între Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse și Ministerul Muncii și Solidarității Sociale privind aprobarea procedurii de stabilire și plată a alocației lunare de plasament, a indemnizației de sprijin și a indemnizației pentru tineri a fost publicat în Monitorul Oficial vinerea trecută și este deja în vigoare.

author avatar
Andreea Vlad
2.760 afisari

8 COMENTARII

 1. Sîrmancur asta, care nu a muncit decât cu popoul, nu știe altceva în afară de pomeni.
  Eu nu am văzut șobolan roșu să propună ceva cu muncă. NU! Doar cu pomeni.

  • ”Tinerii care au împlinit 18 ani vor primi lunar 2.500 de lei, până la vârsta de 26 de ani.”
   Incomplet! Baietii primesc si p izda gratis in bordelurile guvernului iar fetele au dreprtul la un vibrator gratis!

 2. e atat de greu sa scrieti o stire corecta?

  Tinerii majori din centrele de plasament, care merg la școală sau la muncă, ar putea primi lunar 2500 de lei până la 26 de ani

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri