AcasăSOCIALTeribilismul unui adolescent de 14 ani! Cursă cu poliția pe urme, prin...

Teribilismul unui adolescent de 14 ani! Cursă cu poliția pe urme, prin Deveselu/A fost testat cu etilotestul

Un adolescent în vârstă de 14 ani a fost protagonistul unui episod desprins parcă din filmele de acțiune. Totul după ce, fără să aibă permis, a urcat la volan și, când poliția a vrut să-l oprească, și-a văzut de drum, cu oamenii legii pe urmele sale.

Minorul în vârstă de 14 ani, din comuna Deveselu, județul Olt, conducea un autoturism pe o stradă din localitate. Puștiul a fost oprit în cele din urmă de poliţişti, după o urmărire pe mai multe străzi din comună – au informat, luni, 27 noiembrie, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Incidentul a avut sâmbătă, 25 noiembrie, în jurul orei 17:40, în timp ce, potrivit IPJ, polițiștii din Deveselu desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier. La un moment dat, au făcut un semnal de oprire unui autoturism ce circula pe strada Sergent Aldea, din Deveselu.

Puștiul ar fi șterpelit mașina de la domiciliul părinților

Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul regulamentar al polițistului, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din localitate, până pe strada Iancu Jianu, unde autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un minor, în vârstă de 14 ani, din comuna Deveselu.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că minorul ar fi sustras autoturismul de la domiciliul părinților, acesta neavând permis de conducere”, se precizează în comunicatul IPJ Olt făcut public în 27 noiembrie.

Mai mult, adolescentul a fost pus să sufle în etilotest, rezultatul nefiind unul negativ – reiese din informațiile oficiale. „De asemenea, minorul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat”, conform comunicatului IPJ Olt.

În cazul de față, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

author avatar
Andrei Coman
191 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri