AcasăSOCIALTentativă de viol la mall! A intrat peste o femeie la toaletă...

Tentativă de viol la mall! A intrat peste o femeie la toaletă și a început s-o dezbrace. Incredibil cine era agresorul! (VIDEO)

violTentativă de viol la mall! A intrat peste o femeie la toaletă și a început s-o dezbrace. Incredibil, cine era agresorul (VIDEO)

Tentativă de viol într-un mall din sectorul 6 al Capitalei. Scena înfiorătoare a fost surprinsă de camerele de supraveghere, iar imaginile au ajuns și pe mâna polițiștilor.

Un bărbat a intrat în toaleta destinată femeilor, unde a surprins o femeie în vârstă de 45 și a încercat să întrețină relații sexuale cu ea.

„La data de 08 ianuarie 2021, în jurul orei 18.00 , prin apel la 112, Secția 22 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a intrat în toaleta destinată femeilor, dintr-un complex comercial din Sectorul 6, unde a surprins o femeie în vârstă de 45 de ani şi a încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti, care în scurt timp l-au depistat, imobilizat şi condus la sediul subunităţii . Bărbatul a fost identificat, audiat, iar urma cercetărilor, cel in cauză a fost reţinut şi prezentat magistraţilor”, a anunţat duminică Poliţia Capitalei.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă faptul că victima, posibil angajată a complexului comercial, l-a alungat cu o mătură pe agresorul ei. Acesta și-a tras repede o mască pe față, pentru a nu putea fi identificat. Dar femeia a reușit să-i rețină figura, pentru a-l da pe mâna poliției. Pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.

Surse din anchetă, citate de Realitatea Plus, susțin că individul se afla sub influența substanțelor interzise.

Cercetările sunt continuate de Secţia 22 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru tentativă de viol, transmite Poliția Capitalei, potrivit stiripesurse.ro.

author avatar
Andreea Vlad
1.144 afisari

2 COMENTARII

  1. ” Incredibil cine era agresorul! ” si cine era agresorul, meserie, ca nu spui nimic ! Doamne, fă ceva si micșorează numărul proștilor !

  2. E bine si asa, prostii se dau singuri pe fata ca sa nu ne mai incurcam cu ei.
    Daca au prosti in redactie, sefii par mai destepti.
    Poate gresesc, dar Redactia ma poate corecta.
    Astept.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger