AcasăSOCIALTavan fals, căzut peste mese, la un restaurant din Brăila/Zeci de oameni...

Tavan fals, căzut peste mese, la un restaurant din Brăila/Zeci de oameni se aflau în interior, la o petrecere – VIDEO

sursa foto: obiectivbr.ro

Situație neprevăzută în timpul unei petreceri ce a avut loc la finalul săptămânii, într-un local din Brăila.

Tavanul fals, din rigips, al unui restaurant din municipiul Brăila, s-a prăbușit. A fost activat Planul roșu de intervenție, la fața locului deplasându-se mai multe echipaje de intervenție, dar și şi inspectorul şef al ISU Brăila. Trei oameni au primit îngrijiri medicale, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brăila.

Planul roşu de intervenţie a fost activat, duminică noaptea, la Brăila, conform Agerpres. Totul, după ce tavanul unui restaurant din oraș, în care se aflau 60 de persoane ce participau la o petrecere privată, s-a prăbuşit.

Suprafața afectată – circa 250 mp

Din informațiile furnizate de ISU Brăila, tavanul a căzut peste mese. Zecile de persoane aflate în restaurant au reușit să iasă singure din local. Trei oameni au ajuns în grija cadrelor medicale de la Ambulanță, una dintre persoane suferind un atac de panică. Niciunul dintre cei trei oameni care au primit îngrijiri medicale la fața locului nu a fost dus la spital.

La un restaurant din municipiul Brăila s-a prăbuşit tavanul fals din rigips pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp. Tavanul a căzut peste mese. În restaurant se aflau 60 de persoane, care s-au autoevacuat. A fost activat Planul roşu de intervenţie. A fost activată grupa operativă la nivelul ISU Brăila. La faţa locului s-a deplasat şi inspectorul şef al ISU Brăila. Trei persoane au primit îngrijiri medicale (două cu traumatism cranio-cerebral minor şi una cu atac de panică) din partea echipajelor SAJ. Nu au necesitat transportul la spital”, au comunicat reprezentanșii ISU Brăila.

La locul incidentului au fost mobilizate și au ajuns patru autospeciale cu apă şi spumă, două echipaje de descarcerare, trei ambulanţe SMURD şi cinci ambulanţe SAJ.

Potrivit obiectivbr.ro, totul s-a întâmplat într-un restaurant de pe faleza Dunării, unde avea loc o nuntă.

Nu se cunosc exact cauzele care au dus la producerea incidentului.