AcasăSOCIALTatăl tânărului mort în explozia de la Călimănești, mărturii cutremurătoare: „L-am sunat...

Tatăl tânărului mort în explozia de la Călimănești, mărturii cutremurătoare: „L-am sunat și nu îi suna telefonul. Am intrat în panică”

sursa foto: captură video Antena3

Explozia de la Călimănești a îndoliat patru familii. Rudele celor care au pierit în urma deflagrației trec prin momente greu de imaginat. Și cunoscuții victimelor sunt îngroziți de sfârșitul cumplit al celor patru bărbați.

Marius – cel mai tânăr dintre oamenii care și-au pierdut viața în urma exploziei – avea 30 de ani. Se căsătorise în urmă cu doar câteva săptămâni și urma, în câteva luni, să devină tată. Din păcate, viața și planurile lui au fost curmate în mod tragic, ca urmare a producerii deflagrației.

Vestea a provocat o undă de șoc în localitatea Cîrligele din Vrancea, atât apropiații, cât și vecinii tânărului fiind îndurerați să afle că acesta a pierit în condiții tragice. Tatăl lui Marius a povestit, pentru Antena 3, ce a vorbit ultima oară cu fiul său.

Tatăl tânărului mort: „Confirmarea am primit-o când au venit politiștii”

„Am stat puțin de vorbă cu el. A zis că ne auzim… Astea au fost ultimele cuvinte și nu ne-am mai auzit…”, a povestit Alexandru Chiriac, tatăl tânărului, citat de antena3.ro.

Omul a dezvăluit că a aflat de nenorocire de la știri. A pus mâna pe telefon și a încercat să-și sune băiatul. A fost în zadar. „L-am sunat și nu îi suna telefonul. Imediat am intrat în panică, am încercat pe toate căile… Confirmarea am primit-o când au venit politiștii”, a mai spus bărbatul.

Conform aceleiași surse, Marius se angajase de câteva luni la firma care executa lucrările pe Autostrada A7, pe segmentul din dreptul localității Călimănești.

Vă amintim că în urma exploziei ce a avut loc în dreptul localității Călimănești din județul Vrancea, la o magistrală de gaze aflată pe un șantier de lucru de pe autostrada A7, patru persoane au murit, fiind găsite carbonizate. Alte cinci victime au fost rănite, suferind arsuri.

author avatar
Andrei Coman