AcasăSOCIALTânără în scaun cu rotile, umilită în Capitală! Ce a decis STB...

Tânără în scaun cu rotile, umilită în Capitală! Ce a decis STB în cazul celor doi șoferi de autobuz!

Tânără în scaun cu rotile, umilită în Capitală! Ce a decis STB în cazul celor doi șoferi de autobuz! (foto: Sindicatul Transportatorilor din Bucuresti - STB/FAcebook)

Așteptata reacție a STB-ului, în cazul tinerei care a avut de înfruntat o situație umilitoare, în Capitală, a apărut.

Semn că situația revoltătoare cu care s-a confruntat, zilele trecute, o tânără cu probleme locomotorii, care se deplasează într-un scaun cu rotile, a ajuns și la urechile mai-marilor STB.

Societatea de Transport Bucureşti (STB) a început cercetarea disciplinară faţă de doi şoferi care au avut un comportament nepotrivit faţă de o tânără în scaun cu rotile, se menționează într-un comunicat remis, miercuri, Agerpres.

Totul, după ce tânăra a povestit pe Internet ce au pățit ea și mama sa, în timp ce încercau să folosească mijloace de transport în comun. Și anume autobuze ale STB.

Citiți mai multe AICI: Ce trebuie să îndure o tânără în scaun cu rotile, în mijloacele STB: „Să-mi sugi ****!”

STB: Aceste incidente pun într-o lumină nefavorabilă imaginea companiei

Oficialii STB transmit că regretă cele întâmplate tinerei aflate în scaun cu rotile, susținând, totodată, că astfel de incidente pun într-o lumină proastă imaginea companiei.

„Regretăm evenimentele petrecute în cursul zilei de 18 iulie 2022, pe traseul liniei 104, în staţia Piaţa Naţiunile Unite, unde doi şoferi STB S.A. au avut un comportament nepotrivit faţă de o tânără în scaun cu rotile. Aceste incidente pun într-o lumină nefavorabilă imaginea companiei şi vă asigurăm că scopul nostru nu este acela de a produce disconfort celor care utilizează mijloacele de transport în comun.

Dimpotrivă, prin acţiunile pe care le desfăşurăm în ultima vreme dorim să transmitem tuturor beneficiarilor acestui serviciu public mesajul că interesul nostru major este acela de a oferi condiţii de transport civilizate, la standarde de calitate, demne de o capitală europeană”, se precizează în comunicatul STB.

Ca urmare a celor întâmplate, s-a declanşat cercetarea disciplinară a celor doi conducători de vehicule. „Societatea de Transport Bucureşti STB S.A. nu tolerează sub nicio formă comportamentul nepotrivit al salariaţilor. Pentru a asigura un transport civilizat şi de calitate, conducătorii de vehicule sunt instruiţi permanent şi insistăm pe implementarea unei conduite care să respecte Regulamentul Intern privind comportamentul în traseu”, au mai ales să transmită reprezentanții societății de transport în comun.

author avatar
Andrei Coman
563 afisari

4 COMENTARII

  1. Am vorbit eu cu Dl Tobescu (tatal lui a fost colonel ca si mine) si m-a asigurat ca nimic din toata poveste nu-i adevarat.

  2. exagerari bune pentru presa . nu reiese care-i umilirea , aia cu sa-mi sugi ….. este o vrajeala

    • De prost ce esti ca pui asemenea intrebari. Ai vorbit tu cu pulea spataru” si ti-a spus el ce si cum. Comunist bolsevic spurcat ce esti. Comandorul pulii mele.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger