AcasăSOCIALTânăr ucis fără milă, după ce a sărit să își apere sora

Tânăr ucis fără milă, după ce a sărit să își apere sora

Polițiștii, în alertă! Un bancomat a fost spart. Hoții au reușit să fugă cu banii (sursa foto: Facebook)

O ceartă în familie a degenerat în cel mai violent și trist mod cu putință. Viața unui tânăr a fost curmată în doar câteva momente.

Victima avea doar 24 de ani și locuia în comuna buzoiană Stâlpu, asemeni surorii sale. Joi seară, tânărul a intervenit pentru a-i lua partea femeii, care avusese un conflict cu partenerul de viață, în care s-ar fi aruncat vorbe grele. Doar că acest lucru l-a înfuriat teribil pe bărbatul de 36 de ani, care a văzut negru în fața ochilor și, fără să se mai gândească la consecințe, s-a năpustit asupra tânărului său ”cumnat”, lovindu-l cu un cuțit.

Martorii au chemat ajutoare, în speranța că bărbatul va putea fi ajutat de cadrele medicale să își revină. Din păcate, însă, victima a suferit leziuni atât de grave, încât nu a putut fi salvat, conform reporterbuzoian.ro. La locul agresiunii au ajuns nu doar cadrele medicale, ci și polițiștii, care l-au identificat pe agresor. Omul – care are un copil cu sora bărbatului pe care l-a ucis – a ajuns în custodia poliției, potrivit aceleiași surse.

239 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pentru asemenea crime obligatoriu este ca la americani-USA,Japonia,Turcia,Rusia și anume pedeapsa cu moartea! Ca și pt. tradare de țară,spionaj,trafic de ființe umane,răpire,trafic de droguri,etc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger