AcasăSOCIALTânăr căutat după ce a căzut dintr-o barcă, în râul Jiu. Ce...

Tânăr căutat după ce a căzut dintr-o barcă, în râul Jiu. Ce a anunțat Poliția – VIDEO

Tânăr căutat după ce a căzut dintr-o barcă, în râul Jiu. Ce a anunțat Poliția - VIDEO (Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: mediacalarasi.ro)

Momente dificile pentru familia unui tânăr în vârstă de 28 de ani, din Târgu Jiu. Nu se mai știe nimic despre bărbatul despre care s-a aflat că a căzut dintr-o barcă aflată pe râul Jiu, în timpul unei plimbări. Se speră ca salvatorii să reușească să îl găsească pe tânăr, cât mai curând posibil. În tot acest timp, polițiștii au făcut un apel adresat celor care pot da informații utile menite să ducă la identificarea bărbatului.  

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din orașul Târgu Jiu a dat alerta, duminică seară, pe 6 iunie, anunțând la numărul unic de urgență 112 faptul că doi oameni au căzut dintr-o barcă în râul Jiu, în zona barajului din localitatea Vîrț, din câte au anunțat luni dimineață reprezentanții IPJ Gorj.

După ce s-a promit apelul, oamenii legii au făcut verificări, stabilind faptul că doi bărbați, unul în vârstă de 28 de ani și celălalt de 35 de ani, se aflau în acea ambarcațiune.

La un moment dat, ”în timp ce se deplasau cu o barcă pneumatică pe râul Jiu, în scop de agrement, din direcția municipiului Târgu Jiu către orașul Rovinari, tânărul de 28 de ani, Beuran Mihai Laurențiu s-a dezechilibrat și a căzut în râul Jiu”.

Poliția face apel la oameni

Un echipaj de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a ajuns la fața locului, iar salvatorii au reușit să ajungă la bărbatul de 35 de ani, pentru a-l prelua ”din barca ce rămăsese imobilizată de curenți în zona digului”.

Din păcate, însă, celălalt tânăr nu a fost găsit, deși a fost căutat în zona din apropierea digului. Din câte au anunțat polițiștii, la momentul în care a căzut din barca pneumatică, bărbatul era îmbrăcat doar într-o pereche de pantaloni scurți de culoare neagră.

Oamenii legii au făcut publice și semnalmentele tânărului, și anume faptul că are 1,65-1,70m înălţime, aproximativ 70-80 kg, păr șaten, ochi căprui și că nu are semne particulare, cu un apel adresat persoanelor care pot da informații care să conducă la identificarea tânărului – acestea sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.