AcasăSOCIALSurpriza ce-i aşteaptă pe români la rafturi, în supermarketuri: ce se întâmplă...

Surpriza ce-i aşteaptă pe români la rafturi, în supermarketuri: ce se întâmplă cu preţurile alimentelor

raft Cum vor fi afectate familiile SĂRACE de aplicarea TVA de 19% la băuturile cu zahăr și îndulcitori

Marcel Ciolacu a declarat că trebuie rezolvată criza din energie și apoi se poate discuta despre plafonarea prețurilor la alimente. „Eu unul nu îmi doresc să mă întorc în comunism”, a precizat Ciolacu.

Categoric, astfel de măsuri le iei în cadrul legal şi în cadrul legal nu pot fi decât limitate într-o perioadă de timp, pentru că, altfel, intervenim într-o piaţă liberă pe care ne-am dorit-o cu toţii. Eu unul nu îmi doresc să mă întorc în comunism”, a spus Ciolacu, aflat la Parlament.

Soluţia pentru reglarea preţurilor la alimente

Efectul scumpirilor la produsele de bază sunt efectele scumpirilor în energie. Haideţi să acţionăm asupra cauzei”, a spus el, afirmând că trebuie intervenit în domeniul energiei.

Să mergem la cauză, şi apoi să vedem dacă se mai impune o plafonare a preţurilor, dacă mai cresc”, a declarat preşedintele PSD.

Haideţi să depăşim această criză energetică şi să găsim, dacă am găsit pentru aceste două luni, anumite măsuri, să venim în continuare cu măsuri predictibile, pe o perioadă medie de timp şi o perioadă lungă”, a mai spus el.

Reglementarea prețurilor la energie și gaze

Declaraţiile lui Ciolacu au fost oferite în contextul în care partidul său ia în calcul o plafonare a prețurilor la alimentele de bază, însă numai după ce va avea loc, în primul rând, o reglementare a prețurilor la energie și gaze

Ministerul Energiei a constatat că există 450.000 de facturi greşite la energie, cărora li se adaugă peste 89.000 la gaze. Toate facturile greşite vor fi refăcute, a spus secretarul de stat în Ministerul Energiei, Dan Dragoş Drăgan.

author avatar
Andrei Ștefan
499 afisari

1 COMENTARIU

  1. Iată cauzele; ați vindut apa și apă minerală ,gazul ,curentul , pămînt .Numai citeva din cauze nici comuniștii nu au făcut treabă asta murdara așa că nu ai unde sa te întorci încă puțin și ai să behăi de foame proletarule

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger