AcasăSOCIALSpectacol ilegal pe plaja cu apă turcoaz de pe Litoral. Jandarmii au...

Spectacol ilegal pe plaja cu apă turcoaz de pe Litoral. Jandarmii au împărțit amenzi în stânga și-n dreapta

concert

Românii n-au mai ținut cont de pandemie și s-au înghesuit la un spectacol organizat pe plajă, fără să respecte măsurile de prevenire a infecției cu Covid-19. Și asta în condițiile în care autoritățile au interzis concertele și spectacolele, cel puțin până la sfârșitul verii.

Organizatorii și participanții la spectacolul de muzică mixată de un DJ de pe plaja din Tuzla au fost amendați cu 10.000 de lei de jandarmi.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa, în cursul nopţii trecute, în jurul orei 1,00, jandarmii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe plaja din comuna Tuzla are loc un eveniment artistic la care participă mai multe persoane, fără să fie respectate măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că sesizarea se confirmă, mai multe persoane participând la un spectacol de muzică mixată de un DJ.

„Organizatorul acestui eveniment a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2.000 lei, iar participanţii aflaţi la faţa locului au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 8.000 lei”, se arată în comunicatul IJJ Constanţa.

author avatar
Andreea Vlad