AcasăSOCIALSpaimă într-un bloc din Galați. O femeie a fost dusă la spital,...

Spaimă într-un bloc din Galați. O femeie a fost dusă la spital, în urma unei explozii produse într-o garsonieră

Au fost momente de spaimă pentru locuitorii unui bloc din municipiul Galați. O femeie a ajuns în grija cadrelor medicale.

Pompierii au fost chemați să intervină, joi, 30 noiembrie, la un bloc din orașul Galați, acolo unde s-a produs o explozie într-o garsonieră. În urma deflagrației, o femeie a fost rănită, fiind transportată la spital. Alte persoane aflate în imobil la momentul producerii exploziei au reușit să iasă singure din locuințe.

Victima, o femeie în vârstă de 51 de ani, a fost dusă la o unitate spitalicească. Aceasta a suferit arsuri de gradul I, după ce gazul scurs de la o butelie a explodat, într-o garsonieră din municipiul Galaţi, potrivit news.ro.

Pompierii au intervenit inclusiv cu o autoscară

Potrivit ISU Galaţi, pompierii au acţionat cu două autospeciale şi o autoscară pentru înlăturarea efectelor unei explozii produse într-o garsonieră de pe strada Laminoriştilor din Galaţi. E important de menționat că deflagraţia nu a fost urmată de incendiu.

În urma acestei explozii, femeia de 51 de ani, rănită, a fost transportată la spital. Alți 10 locatari s-au autoevacuat din imobil. Deflagrația a cauzat pagube materiale. Și nu doar în garsoniera unde s-a produs explozia. Uşile a 6 garsoniere din imobil au fost avariate.

Salvatorii ajunși la fața locului au făcut verificări pentru a stabili ce anume a cauzat incidentul. Pompierii spun că explozia s-a produs ca urmare a unei acumulări de gaze provenită, precizează sursa citată, de la o neetanşeitate a aparatului de gătit.

author avatar
Andrei Coman
115 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri