AcasăSOCIALSorin Ovidiu Vîntu vrea România afară din UE+NATO şi anunţă împăcarea: "Sunt...

Sorin Ovidiu Vîntu vrea România afară din UE+NATO şi anunţă împăcarea: „Sunt obligați să facă pace cu rușii”

Ce spune Sorin Ovidiu Vîntu despre fraţii Tate: "După unii, sunt nişte cocalari"

Sorin Ovidiu Vîntu a vorbit, pe Facebook, despre cauzele crizei din ţara noastră şi despre degradarea societăţii româneşti.

Omul de afaceri a menţionat că politicienii ar trebuie să solicite ieşirea din UE şi NATO, precum şi naționalizarea urgentă a resurselor naționale.

Prioritatea: depăşirea crizei energetice

SOV este de părere că România poate depăşi criza, dacă se va baza pe propriile resurse: energie electrică, gaz metan și petrol.

Vivazi de măsurile pe care Banca Națională le-a luat în ultima vreme. Din punctul de vedere al BN, este o încercare disperată de a stopa inflația. Generație, singurele efecte ale acestei majorări se regăsesc în dobânzile la creditele pe care le plătești.

Ți-am spus de multă vreme să nu-ți iei casă, ci să stai cu chirie. Ai vrut casă, ai să rămâi fără ea, probabil, curând.

Și în finanțarea economiei românești care, devenind foarte scumpă, devine inaccesibilă practic. Va ajuta la creșterea inflației. Singurele măsuri care pot fi luate, generație, sunt acelea de a crește productivitatea, de a diversifica producția și serviciile.

Astea sunt măsurile, coroborate, bineînțeles, cu măsurile monetare luate de Banca Națională. În tot Occidentul, inclusiv în America, se merge doar pe politici monetare. De tâmpiți nu sunt tâmpiți. Sunt obligați să facă pace cu rușii.

Avem energie proprie, și electrică și gaz metan și petrol. Ele trebuie naționalizate. Fără pic de jenă. Trebuie să ieșim din UE, trebuie să ieșim din NATO și să ne vedem de viață”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu, care a vorbit şi despre nivelul scăzut al poporului:

„Oricâți bani ai avea, astăzi, a cheltui banii pe vacanțe e un semn de iresponsabilitate. Oricum nația română s-a prostit în ultima vreme, la fel ca nația planetară, dar parcă la noi e mai aspru.

Numărul proștilor în această țară a crescut imens. Calitatea intelectuală a românului a scăzut imens.

Droguri, festivaluri și prostie. Cam asta e. Cu excepția unor vârfuri dintre voi, care își văd de treabă și fac și altceva. Ca salariați sunteți jalnici, ca oameni de acțiune sunteți jalnici, ca intelect sunteți jalnici„.

author avatar
Andrei Ștefan