AcasăSOCIALSorin Ovidiu Vîntu vrea România afară din UE+NATO şi anunţă împăcarea: "Sunt...

Sorin Ovidiu Vîntu vrea România afară din UE+NATO şi anunţă împăcarea: „Sunt obligați să facă pace cu rușii”

Ce spune Sorin Ovidiu Vîntu despre fraţii Tate: "După unii, sunt nişte cocalari"

Sorin Ovidiu Vîntu a vorbit, pe Facebook, despre cauzele crizei din ţara noastră şi despre degradarea societăţii româneşti.

Omul de afaceri a menţionat că politicienii ar trebuie să solicite ieşirea din UE şi NATO, precum şi naționalizarea urgentă a resurselor naționale.

Prioritatea: depăşirea crizei energetice

SOV este de părere că România poate depăşi criza, dacă se va baza pe propriile resurse: energie electrică, gaz metan și petrol.

Vivazi de măsurile pe care Banca Națională le-a luat în ultima vreme. Din punctul de vedere al BN, este o încercare disperată de a stopa inflația. Generație, singurele efecte ale acestei majorări se regăsesc în dobânzile la creditele pe care le plătești.

Ți-am spus de multă vreme să nu-ți iei casă, ci să stai cu chirie. Ai vrut casă, ai să rămâi fără ea, probabil, curând.

Și în finanțarea economiei românești care, devenind foarte scumpă, devine inaccesibilă practic. Va ajuta la creșterea inflației. Singurele măsuri care pot fi luate, generație, sunt acelea de a crește productivitatea, de a diversifica producția și serviciile.

Astea sunt măsurile, coroborate, bineînțeles, cu măsurile monetare luate de Banca Națională. În tot Occidentul, inclusiv în America, se merge doar pe politici monetare. De tâmpiți nu sunt tâmpiți. Sunt obligați să facă pace cu rușii.

Avem energie proprie, și electrică și gaz metan și petrol. Ele trebuie naționalizate. Fără pic de jenă. Trebuie să ieșim din UE, trebuie să ieșim din NATO și să ne vedem de viață”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu, care a vorbit şi despre nivelul scăzut al poporului:

„Oricâți bani ai avea, astăzi, a cheltui banii pe vacanțe e un semn de iresponsabilitate. Oricum nația română s-a prostit în ultima vreme, la fel ca nația planetară, dar parcă la noi e mai aspru.

Numărul proștilor în această țară a crescut imens. Calitatea intelectuală a românului a scăzut imens.

Droguri, festivaluri și prostie. Cam asta e. Cu excepția unor vârfuri dintre voi, care își văd de treabă și fac și altceva. Ca salariați sunteți jalnici, ca oameni de acțiune sunteți jalnici, ca intelect sunteți jalnici„.

author avatar
Andrei Ștefan
1.379 afisari

15 COMENTARII

  1. Stai in puscarie borfasule si suge maciucile la tavariscii din celula,apleaca-te dupa sapun

    • Nu te ajuta bila sa intelegi adevarul spus de acest om. Faci parte din retardatii despre care vorbeste acest om si care au dus tara si poporul la ceea ce se vede.
      Te-a scos ma-ta gresit pe- afara.

    • Ehehe, macar el a fost pe fata: da, am furat, da mai fur chestii din astea. Astia se dau ingerii nostri si ne baga in faliment.
      SOV nu vrea ca tara sa se duca pe apa sambetei, cred ca este atasat ca altfel se muta prin alte zari. Nu mai are ce pierde, acum spune adevarul. Ca nu ii este frica de nimic.
      Ce a facut a facut, ce spune este altceva. Este foarte inteligent si vizionar. De aia a si reusit sa faca ce a facut.
      Acum are dreptate in tot ce spune. Se vede de la o posta ca ne ducem pe apa sambetei de tot cu aliatii care ne jefuiesc tot, ne inlocuiesc cu estici si au politici care determina romanii sa se duca care incotro. Parca au casunat pe tara sa o distruga cu totul, se vede!
      Can ai mai multi copiii nascuti in afara decat in tara, se vede dezastrul! Si se poate preconiza ca in max 15-20 ani o sa fim pa daca tot asa o ducem. Nu se mai poate, trebuie facut ceva daca vrea cineva sa salveze tara si natia. Cred ca se va intanmpla asta si este nevoie de mai multe minti limpezi

    • Cu sau fara SOV noi tot unde suntem am fi fost. Tot aici dezastrul, el nu a fost politician, nu este el responsabil ca ai nostri vand tara, ca se vand si pe ei si ca boborul vede si tace, se duce in pribegie sau fura si ei fiecare cat pot

    • Ce sa înțeleagă niște gusteri globalisti plătiți din mila de relicva soros, acest personaj hidos care numai probleme a făcut pe unde au activat ONG-urile lui, trebuia interzis peste tot pe lume, după modelul din Ungaria unde nu mai are ce cauta, în rest ce spune individu în articol este perfect adevărat, la tineretul român s, a lucrat fin, spălarea pe creier a început din clasele primare, prin precara educație, în special istoria tari, care a fost făcută ferfelita, pt ai îndepărta de valorile istorice, de patriotism și suveranitate, făcând aceste lucruri poți face orice vrei cu ei, uitati, va la sârbi ce sânge au în instalație, nu ca noi opincari și mamaligari

  2. Bavo, bai Vantule, bai SOV-ule, ce ditamai pwula in gura le-ai dat la toti agaricii trepdusi din Bukalistan, bine macar ca nu toti din presa nazista de stat sunt chiar nazisti, unii le mai dau sus chiar si la nazistii de la 3coceni, si mai ales la ciukanezul ala imposibil de gras si obez cu ceafa lata de neam prost !! Ha ha ha 🙂 Acum, ce sa faca si marele Danku, marele Ciukalaul, marele Ciorlaku, ei stiu ca daca vin rusnacii aia salbatici, au pus-o de mamaliga, si s-a temrinat cu hotia lor !! Scapa numai cine poate !! Bai pitikule porno de la Rachitele, vezi ca la Antol au fost cel putin 5 mii de drogati prinsi, nu ce zici tu pe acolo de o mie si ceva, mai ai 2 ani, si dupa aia te cari la pensie, bai trepadusule pitik !! Ha ha ha 🙂 Hai ca nu mai emult, vin si ruysnacii aia prin Bukale, sa vedeti voi ce re-educare pe care o sa le faca la toti babuinii aia brazilieni de acolo 🙂

  3. FALSA DEMOCRATIE SI FALSA LIBERTATE A DUS ROMANIA IN DEZASTRUL DE AZI !.
    CAND AU DISTRUS SCOLILE -EDUCATIA ,CINE VREI SA INTELEAGA ROSTUL A CEEA CE SPUNE SOV ?,CAND TINERETULUI DE AZI I-AU FOST LUATE CU JAPCA RESURSELE TARII ! ,DIN CE SA RECONSTRUIASCA ROMANIA DE MAINE ?.
    CE RESURSE UMANE ARE ROMANIA DE AZI ?,CITITI COMENTARIILE SI PUNETI SINGURI CALIFICATIVUL ,CU EI VRETI SA RECONSTRUITI ROMANIA ?, CATE COZI DE TOPOR ,CATI TRADATORI AU ALES CALEA DE A SABOTA TARA ??, CATI MAI CRED SI CATI MAI ACCEPTA SACRIFICIUL DE A O LUA DE LA INCEPUT SI CU MAINILE GOALE ?.
    UN POPOR DEZBINAT !,UN POPOR INDOBITOCIT IN DOAR 32 DE ANI !,UN POPOR CARUIA I S-A FURAT TOATA AVEREA TARII ,CHIAR SI APA DE BAUT SI PAMANTUL PENTRU CARE NUMAI IN ULTIMA SUTA DE ANI CATEVA MILIOANE AU MUCAT TARANA SI AU INGRASAT PAMNTUL CU SANGELE LOR ,CU CE-AU RAMAS ?,PE CE SA PUNA MANA SI SA SPUNA CA-I AL LOR ?. 5 MILIOANE DE PRIBEGI !!,IN VREME DE PACE AU FOST PRACTIC ALUNGATI DIN ROMANIA ,ATI UITAT VORBELE BASESCULUI „CUI NU VA PLACE !,SUNTETI LIBERI SA PLECATI „,32 DE ANI SI DOSARUL LOVITURII DE STAT DIN 89 N-UI PE ROL IN TRIBUNAL !,MIA DE MORTI DUPA CADEREA LUI CEAUSESCU CER SI AZI DREPTATE ,CINE S-O FACA ?
    NISTE LEPRE CORUPTE !,ASTA-I UN SACRILEGIU.

  4. Cine mai are timp de gândurile avortate ale unui pușcăriaș? E de râsul curcilor! „Analizale” criminalului sunt bune cel mult de hârtie igienică. Mă întreb de ce mai este băgat în seama de un jurnal serios și responsabil, precum „Naționalul”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger