AcasăSOCIALSoluții inovatoare pentru creșterea suprafețelor verzi, în sectorul 4

Soluții inovatoare pentru creșterea suprafețelor verzi, în sectorul 4

În sectorul 4 continuă să se inoveze, să se găsească soluții pentru creșterea suprafețelor verzi! Astfel, în zona Eroii Revoluției, a început să se amenajeze un Gard Verde, proiect prin care se dorește creșterea cât mai mult a suprafeței spațiului verde din sector, procedeu prin care se poate reduce poluarea, se scapă semnificativ de praf pentru a se respira un aer cât mai curat.

Foto: Gabi Boholț

Extinderea se face, de către cei de la Totul Verde. SA, pe verticală, prin plantarea de iederă pe lângă gardul Cimitirului Bellu. Ca să se dezvolte și să crească frumos, planta este ajutată de un suport provizoriu, ce ulterior va fi îndepărtat. Nu e primul proiect verde pe verticală din sectorul 4. La Colegiul Octav Onicescu, încă de acum doi ani, a fost amenajat pe una dintre fațade o mini grădină verde, spre bucuria elevilor.

Astfel de proiecte sunt des întâlnite și în marile capitale europene, unde autoritățile au fost nevoite să găsească cele mai eficiente soluții pentru combaterea poluării, a prafului și a stresului termic generat de încălzirea globală.

author avatar
Andrei Coman
459 afisari

4 COMENTARII

  1. DUPA CE-ATI TAIAT IN PROSTIE ARBORII !,DUPA CE ATI DISTRUS PARCURILE BUCURESTIULUI !,DUPA CE ATI REDUS SPATIILE VERZI DIN BUCURESTI ,AZI VA MOTIVATI O CHELTUIALA SI UN PARANDARAT CU PLANTARE DE IEDERA LINGA GARDUL DE BETON DE LA CIMITIRE !!!, UITATI-VA MAI BINE LA IMAGINI !!!!!!!!!!!!, TROTUARUL PENTRU PIETONI NU-I FINALIZAT ,DAR VOI IN PLINA VARA IN PLINA SECETA PLANTATI IEDERA !!!,ORI SUNTETI IDIOTI !,ORI SUNTETI HOTI PROSTI !.

  2. Este un intreg habitat natural. Plante, insecte si racoare. Acest gard viu este foarte benefic pentru cetateni

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger