Cauta

Șoferul care a spulberat doi tineri într-o stație de autobuz din Baia Mare, ELIBERAT!

accident

Șoferul care a spulberat doi tineri într-o stație de autobuz din Baia Mare, ELIBERAT!

Șoferul care a accidentat doi tineri într-o stație de autobuz a fost pus în libertate în ziua în care una dintre victime a murit. Magistrații au decis că tânărul în vârstă de 20 de ani nu reprezintă pericol social și poate fi judecat în stare de libertate.

Florin Onaci, șoferul BMW-ului care a rănti grav un cuplu, ar fi părăsit arestul IPJ Maramureș marți după-amiază, informează site-ul jurnalistului maramureșean Vasile Dale, vasiledale.ro.

Florin Onaci de 20 de ani a scăpat mașina de sub control

Procurorii au făcut recurs la decizia judecătorilor și cer arestarea preventivă pentru 30 de zile. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală extrem de gravă. Recent, el a mai provocat un accident soldat cu pagube materiale.

Una dintre victime a murit la spital

Denisa, femeia accidentată de Onaci, s-a stins în noaptea de luni spre marți, în Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde se afla internată, în comă profundă, după o intervenție chirurgicală prin care îi fusese amputat un picior.

Soțul ei e în stare critică, la Spitalul Clinic de Chirurgie Generală din Cluj-Napoca, unde a fost operat la piciorul drept – avea fractură deschisă. Bărbatul va avea nevoie de aproape patru luni de îngrijiri medicale, din estimările medicilor.

Cei doi soți au fost loviți în stația de autobuz În seara de sâmbătă, 3 iulie. Femeia de 20 de ani și soțul ei, de 23 de ani, au fost răniți grav după ce mașina condusă de Onaci, scăpată de sub control, a intrat într-o stație de autobuz din Baia Mare și i-a lovit în plin, arată o înregistrare video.

acc vivo mall live baia mare

Ultimele stiri

  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Scandal la Mangalia: Repetă Mohammad Murad rețeta ilegală din 2020?
  • PSD continuă să aloce fonduri uriașe pentru a păstra ritmul investițiilor în infrastructură
  • Horoscop luna iunie 2024 – pentru toate zodiile. Noroc şi reuşite în multe activităţi. Planurile de călătorie ţin capul de afiş
  • Românii care îşi pot pierde „leafa” din cauza noilor prevederi din Legea Pensiilor 2024. Seniorii care riscă să rămână fără bani
  • Planul Oficial al lui Sebastian Burduja pentru București, dezvăluit românilor din Capitală
  • Zile libere legale pentru români în luna iunie 2024. Cei mai mulţi au 3, dar există şi norocoşi care primesc 4
  • Exit mobile version