AcasăSOCIALȘoferul care a spulberat doi tineri într-o stație de autobuz din Baia...

Șoferul care a spulberat doi tineri într-o stație de autobuz din Baia Mare, ELIBERAT!

accidentȘoferul care a spulberat doi tineri într-o stație de autobuz din Baia Mare, ELIBERAT!

Șoferul care a accidentat doi tineri într-o stație de autobuz a fost pus în libertate în ziua în care una dintre victime a murit. Magistrații au decis că tânărul în vârstă de 20 de ani nu reprezintă pericol social și poate fi judecat în stare de libertate.

Florin Onaci, șoferul BMW-ului care a rănti grav un cuplu, ar fi părăsit arestul IPJ Maramureș marți după-amiază, informează site-ul jurnalistului maramureșean Vasile Dale, vasiledale.ro.

Florin Onaci de 20 de ani a scăpat mașina de sub control

Procurorii au făcut recurs la decizia judecătorilor și cer arestarea preventivă pentru 30 de zile. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală extrem de gravă. Recent, el a mai provocat un accident soldat cu pagube materiale.

Una dintre victime a murit la spital

Denisa, femeia accidentată de Onaci, s-a stins în noaptea de luni spre marți, în Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde se afla internată, în comă profundă, după o intervenție chirurgicală prin care îi fusese amputat un picior.

Soțul ei e în stare critică, la Spitalul Clinic de Chirurgie Generală din Cluj-Napoca, unde a fost operat la piciorul drept – avea fractură deschisă. Bărbatul va avea nevoie de aproape patru luni de îngrijiri medicale, din estimările medicilor.

Cei doi soți au fost loviți în stația de autobuz În seara de sâmbătă, 3 iulie. Femeia de 20 de ani și soțul ei, de 23 de ani, au fost răniți grav după ce mașina condusă de Onaci, scăpată de sub control, a intrat într-o stație de autobuz din Baia Mare și i-a lovit în plin, arată o înregistrare video.

author avatar
Andreea Vlad