AcasăSOCIALȘoferiță din Buzău cu soțul beat în portbagaj! Polițiștii n-au gustat gluma...

Șoferiță din Buzău cu soțul beat în portbagaj! Polițiștii n-au gustat gluma și i-au aplicat o amendă usturătoare (VIDEO)

soferitaȘoferiță din Buzău cu soțul beat în portbagaj! Polițiștii n-au gustat gluma și i-au aplicat o amendă usturătoare (VIDEO)

Imaginile filmate în Buzău, cu un autoturism din portbagajul căruia ies două perechi de picioare, au devenit virale pe Facebook.

Filmarea a fost postată pe grupul Info Trafic Buzău și a fost văzută și de polițiști. Aceștia au identificat femeia și i-au aplicat o amendă, scrie Știri de Buzău.

Autoturismul a circulat pe străzile din Buzău, în noapte de Crăciun cu doi bărbați în portbagaj. La volan se afla, conform cercetărilor Poliției, o femeie în vârstă de 40 de ani.

În mașină mai erau cinci persoane! Dar pentru că două dintre ele, una era soțul femeii, erau în stare avansată de ebrietate, șoferița a decis că locul lor e în… portbagaj, nicidecum în mașină, pe banchetă.

Cei șase oameni din mașină se întorceau acasă de la o petrecere. Polițiștii din cadrul IPJ Buzău au văzut și ei imaginile și au demarat o anchetă.

Șoferița a fost amendată nu pentru că transporta niște oameni în portbagaj ca pe niște saci de cartofi, ci pentru că a transportat mai multe persoane decât prevede numărul de locuri maxim admis.

author avatar
Andreea Vlad
503 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger