AcasăSOCIALŞoferii BLOCHEAZĂ România! Protestul lor ÎNCHIDE benzinăriile şi drumurile patriei

Şoferii BLOCHEAZĂ România! Protestul lor ÎNCHIDE benzinăriile şi drumurile patriei

Bucureștiul, orașul din UE în care șoferii pierd cele mai multe ore în traficBucureștiul, orașul din UE în care șoferii pierd cele mai multe ore în trafic (sursa foto: capital.ro)

Mii de şoferi din România participă joi, 30 iunie, la un protest de amploare, din cauza preţurilor de nesuportat la care au ajuns benzina şi motorina. Lor li se vor alătura şi reprezentanţi ai transportatorilor din România.

După ce Guvernul a anunţat compensarea cu doar 50 de bani la carburanți, şoferii au anunţat un protest de amploare şi amenință cu blocarea benzinăriilor, dar şi a drumurilor.

Compensarea de 50 bani, bătaie de joc

Şoferii au ajuns la concluzia că măsura compensării de 50 de bani este o bătaie de joc, iar mulţi dintre ei au alimentat maşinile cu sume foarte mici pentru a împiedica benzinarii să facă profituri.

Conducătorii auto au anunţat că vor continua protestele până când prețul carburanților va scădea semnificativ. Se pare că 19.000 de şoferi vor participa la această acţiune în stradă.

„La protest se vor alătura şi reprezentanţii transportatorilor. Vorbim de şoferii profesionişti, cei care fac curse în toată ţara, dar şi în străinătate. Aceştia spun că s-au săturat că nu se mai poate cu preţul actual la carburant.

Evident, lor li se vor alătura şi şoferii simpli, cei care deţin un autoturism şi care spun că la un salariu minim pe economie vor face plinul cu un sfert din salariu. Oameni din toată ţara, care vor bloca benzinăriile alimentând cu 1 leu.

Se vor organiza în coloane şi vor mărşălui cu autoturismele pe străzile din zonele metropolitane„, conform postului Antena 3.

La Iaşi se circulă cu 20 km/h

O astfel de acţiune este a fost programată şi miercuri, 29 iunie, la Iaşi, unde ieşenii au fost invitaţi în parcarea Gării, de unde s-a circulat în coloană cu viteze de 20-25 km/h.

Vă notific prin prezenta organizarea unei adunări publice, dinamică, sub formă de marş auto, având ca obiectiv manifestarea nemulţumirii faţă de slaba reacţie a guvernanţilor referitoare la creşterile de preţuri la combustibil şi energie.

Se vor folosi mijloace de sonorizare (megafoane, boxe, claxoane). Estimăm un număr de 300 de autoturisme”, se arată într-o adresă trimisă de organizatori către Primăria Iaşi.

author avatar
Andrei Ștefan
1.692 afisari

16 COMENTARII

    • OROPSIREA ROMANILOR CONTINUA ! DUPA CEAUSESCU NIMIC NU S-A SCHIMBAT ; SARACIREA , HOTIA SI JEFUIREA ROMANILOR CONTINUA MAI CEVA CA INAINTE

      • „Un popor care alege politicieni corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă, ci complice.” — George Orwell

  1. NU AȘA!!! La Parlament, la primării, la prefecturi, la sediile C.J. și la sediile partidelor!!! Ălea trebuie blocate!

  2. Protest in gol.Mamaligarii s-au resemnat ,dau 9,5 lei/litrul si infunda din nou soselele patriei,bara la bara cum ni se spune la televizoarele lui Soros.

  3. Nu mai cumparati! Pe vremea lu’ Ponta cand ajunsese 6 lei eu m-am indignat si 11 luni nu am mai cumparat! Si ghici ce? dupa aia a scazut !Am fost doar o picatura intr-un ocean dar banuiesc ca au mai fost si altii ca mine de a scazut.

  4. Dar haide sa ieșim cu toți, nu sa oalavragim aici ce, ar trebuii sa facem, sa stam în strada pana pleacă aceste cozi de topor trădătoare antiromânești, forate de trădătorul și impostorul Werner

  5. Sa dea jos guvernul cum a facut chichirau la dancila ca e mai rau ca atunci!!! Neputinciosisi lacomi astia sunt guvernantii!!

  6. BATAIA DE JOC IN ROMANIA A INCEPUT IN 1990 !, CE COMPENSARE E AIA LA UN PLIN 25 DE LEI ??,CAND PRETUL A CRESCUT CU 70% !!!!!!!!!!!!,
    ASA POATE INTELEG SI IDIOTII SI TRADATORII CARE AU FACUT JAFUL CU PRIVATIZARILE RESURSELOR SI MARILOR COMPANII ROMANESTI CARE-I EFECTUL CAND VINZI TOTUL CA
    PROSTUL.

  7. Dancila și drag ea au fost parfum, pe langa aceste cozi de topor care ptaduiesc țara și cetateanul

  8. Nici nu se BLOCHEAZĂ benzinăriile nici nu se ÎNCHIDE România. Articol dezlânat, paralel cu realitatea. Nu se va întâmpla absolut nimic. Exaltații protestatari sunt doar în imaginația bolnavă a autorului.

  9. Da ,nu te intereseaza,tu esti platit gras si astepti urmatoarea plandemie unde te vei rasti la noi ca suntem needucati si prosti ca nu ne vaccinam cu a saptea doza.Hai sictir,nu te-am uitat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger