AcasăSOCIALȘofer surprins circulând pe contrasens, pe A1, identificat de polițiști/Ce s-a aflat...

Șofer surprins circulând pe contrasens, pe A1, identificat de polițiști/Ce s-a aflat despre bărbatul de 72 de ani

Un șofer care a ajuns să circule pe contrasens, pe autostrada A1, a fost identificat de către oamenii legii. Așa s-a aflat că e vorba despre un bărbat în vârstă de 72 de ani. Conducătorul auto a fost sancționat.

Un bărbat de 72 de ani din judeţul Sibiu a fost găsit de poliţişti după ce a fost surprins când circula pe contrasens, pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea-Deva, informează news.ro. Oamenii legii au constatat că șoferul avea deja permisul suspendat.

Potrivit IPJ Sibiu, poliţiştii Biroului Poliţie Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au identificat şi au găsit un şofer care a fost surprins, luni dimineaţa, circulând pe A1, în zona km 245, pe contrasens.

Ce au decis polițiștii

Din verificările derulate de către polițiștii care s-au ocupat de acest caz a rezultat că bărbatul de 72 de ani, domiciliat în localitatea Şura Mică, avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 72 de ani, domiciliat în Şura Mică. Din verificările efectuate de către poliţişti s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

Astfel, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au deschis pe numele şoferului un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunii prevăzute de articolul 335, aliniatul 2 din Codul penal”, a precizat sursa citată.

Totodată, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.485 de lei şi suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile. Măsura suspendării se va aplica după rămânerea definitivă a soluţiei dosarului penal, precizează aceeași sursă.

De altfel, presa locală a postat recent, pe o rețea de socializare, imagini cu mașina surprinsă circulând pe contrasens pe A1.

author avatar
Andrei Coman
365 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tampit cu atestat. Dupa ce ca tembelul circula pe contrasens, el foloseste banda de viteza in loc sa mearga cel mult pe banda de urgenta de la marginea drumului. Avand in vedere varsta si antecedentele exista o singura solutie pentru permisul de coducere al inconstientului si anume ANULAREA DEFINITIVA a dreptului de a conduce autovehicule.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri