AcasăSOCIALȘOCANT! Șofer de 77 de ani, bătut în trafic/Motivul: ar fi condus...

ȘOCANT! Șofer de 77 de ani, bătut în trafic/Motivul: ar fi condus mașina prea încet – VIDEO

(sursa foto: captură video Antena3)

De multe ori, viteza prea mare e cauza multor accidente rutiere. Ca urmare, șoferii sunt îndemnați să circule cu prudență și să adapteze viteza la condițiile de drum, mai ales când sunt condiții meteo nefavorabile sau porțiuni de carosabil pe care se fac reparații. Se întâmplă, însă, să apară incidente și când unii șoferi conduc cu viteză redusă.

Un incident violent a avut loc recent în trafic, iar victimă i-a căzut un șofer în vârstă de 77 de ani. Motivul din spatele agresiunii e greu de imaginat.

Incidentul a avut loc pe o șosea din Hunedoara. Imagini cu episodul violent au fost surprinse de o cameră de supraveghere. Un bătrân aflat la volan ar fi fost lovit de mai multe ori cu pumnii. Agresorul, un tânăr, i-a tăiat calea, s-a dat jos din mașină și s-a năpustit asupra bătrânului, anunță Antena3.

Se pare că tânărul s-ar fi enervat pentru că vârstnicul ar fi condus mașina prea încet. Și – fără să mai țină cont de nimic – și-ar fi vărsat nervii asupra conducătorului auto în vârstă de 77 de ani.

Nora victimei: A deschis portiera mașinii socrului și l-a lovit de repetate ori, cu pumnii

Nora bătrânului a precizat că bărbatul a fost dus la spital, în urma agresiunii din trafic. Și a explicat că în zona în care s-a întâmplat totul se fac reparații, traficul fiind restricționat.
„Totul a pornit de la faptul ca agresorul a considerat că socrul meu conducea mașina personală mult prea lent în trafic, într-o zonă carosabila din Municipiul Hunedoara care, momentan, se află în reparații, iar traficul este restricționat, circulația autoturismelor realizându-se pe o singura bandă.

Individul, probabil extrem de iritat, l-a urmărit pe socrul meu, ambii aflându-se în propriile autovehicule, până în localitatea Peștișul Mare, unde i-a tăiat calea iar mai apoi s-a dat jos din mașină, a deschis portiera mașinii socrului meu și l-a lovit de repetate ori, cu pumnii, în zona feței, cu o sălbăticie pe care nu am mai întâlnit-o până astăzi. Socrul meu a fost transportat cu ambulanța la spital unde i s-au acordat îngrijiri medicale”, a declarat nora victimei, citată de antena3.ro.

Atenție, vă avertizăm că urmează imagini ce vă pot afecta emoțional:

author avatar
Andrei Coman
422 afisari

8 COMENTARII

  1. Cand avem un obstacol in fata noastra, ne asiguram ,semnalizam si depasim obstacolul. Nu il luam la suturi, la rupt de oase sau la umplut frigiderul cu carne. Soferul in cauza are nevoie urgenta de tratament psihiatric si retestare serioasa psihologica pentru dreptul de a detine permis de conducere. Aici politia trebuie sa aplice legea si sa apere drepturile si obligatiile oricarui posesor de permis de conducere.

  2. Retinut pentru 24 de ore? Pârnaia, direct si reeducare, prin târnācop si mâncare cât sā n-o mierleascā.

      • Pleac mă d-aici Iti plac discriminarile!
        Noi avem in firma destui soferi pe TIR si autobuze cu varsta de peste 70 de ani si care nu au avut accidente sau sanctiuni desi bat Europa in lung si in lat
        Ia fa o evidenta / macar cu datele din mass media/si vezi raportul dintre nr de soferi tineri si cei batrani referitor la amendati si nr de accidente si apoi vorbeste

  3. Pleacă mă d-aici Iti plac discriminarile!
    Noi avem in firma destui soferi pe TIR si autobuze cu varsta de peste 70 de ani si care nu au avut accidente sau sanctiuni desi bat Europa in lung si in lat
    Ia fa o evidenta / macar cu datele din mass media/si vezi raportul dintre nr de soferi tineri si cei batrani referitor la amendati si nr de accidente si apoi vorbeste

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger