AcasăSOCIALȘOCANT! Polițist agresat în timp ce era cu familia în mașină. Atac...

ȘOCANT! Polițist agresat în timp ce era cu familia în mașină. Atac al „bombardierilor”, în plină stradă! Ce a urmat – VIDEO

ȘOCANT! Polițist agresat în timp ce era cu familia în mașină. Atac al „bombardierilor”, în plină stradă! Ce a urmat - VIDEO (sursa foto: captură video)

Un incident surprins în imagini ajunge în atenția opiniei publice. Au fost momente de groază pentru familia unui polițist, în Mehedinți.

Un poliţist, care se afla cu soţia şi copilul în autoturism, a fost agresat în trafic, potrivit Sindicatului Europol.

Incidentul, despre care s-a aflat în prima zi a acestei săptămâni, a avut loc în Drobeta-Turnu Severin. Omul legii  – care lucrează la structura de ordine publicăera în timpul liber și se afla în mașină împreună cu familia sa, în trafic, în momentul în care doi indivizi au dat atacul asupra autoturismului.

Europol: „Legea în Mehedinți este facultativă iar „bombardierii” sunt deasupra ei”

Pretextul din spatele acestui incident e incredibil – și anume acela că autoturismul polițistului ar fi mers cu viteză prea mică. Sindicaliștii acuză faptul că incidentul l-a speriat pe copilul omului legii, aflat pe bancheta din spate a mașinii.

„Polițist agresat în timp ce era cu familia în autoturism

În plin centrul orașului Dr. Tr. Severin, colegul nostru se afla în timpul liber cu soția și copilul în autoturism, când i s-a tăiat calea de două autoturisme din care au coborât doi plătitori de taxe, la zi.

Sub pretextul motivului că a circulat prea „încet” au început să lovească cu pumnii și cu o bâtă autoturismul provocând spaimă copilului care era pe bancheta din spate.

Cele două persoane au făcut anterior obiectul aplicării legii și îl cunosc foarte bine pe colegul nostru care își desfășoară activitatea la structura de ordine publică și au profitat de faptul că l-au întâlnit în trafic pentru a-l intimida și pentru da un semnal. Semnalul este că legea în Mehedinți este facultativă iar „bombardierii” sunt deasupra ei”, susțin reprezentanții Europol, într-o postare pe pagina de Facebook a Sindicatului.

Atacatorii, cercetați pentru amenințare

În primă fază, sindicaliștii Europol reclamau o lipsă de reacție din partea IPJ Mehedinți în acest caz. „Din păcate, până la acest moment conducerea IPJ Mehedinți este fără reacție, nu mai vorbim că nu s-a pus problema de asigurarea unor măsuri de protecție pentru coleg.

Singura variantă în care cei doi agresori ar fi suportat consecințele legii, era cea în care colegul nostru nu era un amărât de agent de poliție, ci era un procuror, judecător sau fiul vreunei personalități politice autohtone”, conform aceleiași surse.

Ulterior, prin intermediul unui update la mesajul inițial, Europol a anunțat că „cei doi agresori au ajuns astăzi (luni-n .red.) la sediul poliției fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare”.

author avatar
Andrei Coman