Cauta

Șocant! Ce avea asupra sa un băiat de 16 ani, care a intrat într-un liceu din Craiova

sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean "Mihai Bravul" Dolj/Facebook

Un adolescent în vârstă de 16 ani a intrat în vizorul jandarmilor doljeni. Acestora le-a atras atenția faptul că tânărul „avea un comportament neadecvat”.

Adolescentul a fost depistat de jandarmii doljeni după ce a intrat într-un liceu din Craiova, având asupra sa un briceag cu lama de peste 27 de centimetri, potrivit news.ro. Conform sursei citate, acesta nu era elev al liceului respectiv.

Jandarmeria Dolj a anunțat, joi, că tânărul a fost legitimat și i s-a cerut să arate bunurile pe care le avea asupra sa, iar la un moment dat a scos din buzunar un cuţit de tip briceag.

Băiatul, oprit de jandarmi și legitimat

sursa foto: replicaonline.ro

„Tânărul, în vârstă de 16 ani, se afla în zona liceului şi avea un comportament neadecvat, fapt care a atras atenţia jandarmilor din apropiere. În momentul în care tânărul a pătruns în incinta liceului a fost oprit de jandarmi, care au procedat la legitimarea acestuia. Totodată, i s-a cerut tânărului să prezinte toate bunurile aflate asupra sa, moment în care, acesta a scos din buzunar un cuţit de tip briceag cu lama de inox, cu lungime totală de 27,5 centimetri”, anunţă, joi, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dolj.

Potrivit Jandarmeriei, obiectul a fost ridicat, în vederea confiscării, pe bază de proces-verbal, iar minorului i s-au întocmit actele de constatare pentru fapta de port fără drept de obiecte periculoase în sediul unei instituţii publice.

Nu se știe deocamdată ce anume l-ar fi determinat pe băiat să poarte la el obiectul periculos. Însă sursa citată amintește că portul, fără drept, în locuri publice a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, castetului sau a altor asemenea obiecte periculoase se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la un an sau cu zile-amendă.

Ultimele stiri

  • Marcel Ciolacu, în vizită în zona Petricani a Capitalei, unde Rareș Hopincă își propune să construiască cel mai mare parc al Sectorului 2 și o nouă sală polivalentă
  • Alege ce citești
  • Iohannis – unealta lui Orban, marioneta lui Putin
  • Patinoarul Berceni Arena din Sectorul 4, desemnat să găzduiască Supercupa României la hochei pe gheață
  • Real Madrid nu știe cum să împartă 1 miliard de euro
  • Revoltă în vestiarul lui PSG!
  • Englezii ne-au luat drept țară africană. Ne exploatează resursele, nu plătesc angajații și raportează pierderi
  • Proiectele macheta, rețeta de (in)succes a lui Chirica. Balanișcu: Transform orașul machetelor într-unul al proiectelor realizate
  • Când vom avea alegeri prezidențiale și alegeri parlamentare. Ciolacu a anunțat datele – VIDEO
  • Rușii sunt maeștrii războiului hibrid. Ce face Occidentul, tot fricos?
  • Exit mobile version