AcasăItaliaȘoc planetar. Serul minune a stopat creșterea numărului populației

Șoc planetar. Serul minune a stopat creșterea numărului populației

În următorii doi ani, se preconizează o scădere a populației

Eforturile de stopare a creșterii populației globale au avut succes abia din 2021, când s-a înregistrat cea mai intensă frânare a ritmului de creștere. După un nivel constant de 1,2% pe an în ultimii 10 ani, rata de creștere a scăzut la 1% în 2020 și la 0,9% în 2021, estimându-se, pentru 2022, o rată de sub 0,7%. În Statele Unite, după o creștere de 0,5% în plină pandemie, odată cu vaccinarea în masă, ritmul de creștere a populației a fost de o sută de ori mai mic.

În 2020 populația globului era de 7,821 miliarde, iar în 2023 a ajuns la 8,01 miliarde. Creșterea este insignifiantă și este datorată natalității crescute din țările africane și musulmane. În rest, în toate celelalte state, ritmul de creștere a cunoscut o frânare semnificativă începând cu 2021, anul în care s-a produs vaccinarea anti-Covid la nivel planetar. Culmea este că, în 2020, anul pandemiei extinse în toate colțurile lumii, în multe țări, populația a crescut, chiar și în Europa, cea mai lovită de efectele răspândirii virusului Covid. Din 2010, creșterea anuală constantă a populației globului a fost de circa 1,2% pe an, dar, începând cu 2020, aceasta a scăzut. Astfel, în 2020, creșterea a fost de 1%, în 2021 creșterea a fost de 0,9%, iar în 2022 este de sub 0,9%, estimându-se o cifră de 0,7%. De exemplu, În Statele Unite, creșterea populației a fost, în 2018 și 2019, de 0,5 % pe an, iar în 2020, de 1%, adică s-a dublat creșterea în plină pandemie Covid, însă în 2021, odată cu vaccinarea anti-Covid, creșterea populației a fost de doar 0,1%, ceea ce înseamnă că ritmul de creștere a fost de 100 de ori mai mic ca anul 2020. ”Este pentru prima dată în istoria Statelor Unite când se înregistrează un procent de creștere atât de mic. Toate aceste cifre ne fac să ne gândim că vaccinul, de fapt, a cam sterilizat populația”, consideră activistul civic Aurelian Popa.

Se intră, în curând, pe negativ

În India, care are o descendență a ritmului de creștere a populației din 1983 încoace, se înregistrează scăderi incredibile din 2020 până în prezent. Potrivit datelor oficiale, dacă în 1983 India avea o creștere de 2,3%, în 2020 a avut 1%, iar în 2021 India a avut 0,8%, preconizându-se un ritm de 0,5 pe anul trecut. Într-adevăr, populația globului crește, pentru că se înmulțesc africanii și musulmanii, dar acolo unde avem grade mari de vaccinare, țările înregistrează scăderi dramatice ale populației. Astfel că, chiar dacă, per total, crește populația globului, ritmul de creștere a încetinit drastic odată cu vaccinarea anti-Covid. În Europa, cel mai vaccinat continent, în 2019 populația era de 746.189.645, în 2020, de 746.225.356, în 2021, de 745.173.774, iar în 2022, de 743.555.765 oameni. Practic, în 2020, perioada fără vaccin, dar cu pandemie, populația Europei a crescut cu 35.000, deci cu 0,04%. În schimb, după vaccinarea în masă, în 2021, populația a scăzut cu peste milion, adică o reducere de 0,14%, iar în 2022, scăderea a fost de 1,6 milioane, cu 0,28%, ceea ce este enorm. ”Deci, după vaccinare, numărul cetățenilor de pe continentul european a scăzut cu peste 2,6 milioane, când se presupune că tu ai salvat vieți și că ai un sistem de sănătate performant și solid”, ne spune activistul civic Aurelian Popa.

Europa dispare

Între 1992 și 2019, populația Europei a crescut cu doar 30 milioane, adică aproape un milion pe an, ceea ce înseamnă foarte puțin. În aceste creșteri însă intră și numărul extrem de mare de imigranți care s-au stabilit în Europa. Numai în Germania, imigranții care au intrat acum 5 ani sunt cetățeni germani toți, pentru că li s-a dat cetățenia după doi ani. Îmbătrânirea populației europene, coroborată cu natalitatea extrem de scăzută au stârnit îngrijorarea autorităților în ultimii ani. În acest ritm, la care s-au adăugat și efectele vaccinării în masă, populația Europei riscă să dispară în următorii ani.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
5.880 afisari

47 COMENTARII

    • JEGURILE DE PE ZIARE.COM SUNT PLATITI BINE ACESTI ANALFABETI PENTRU PROPAGANDA LOR SCARBOASA

      ZIARE.COM. UN SITE DE KAKATI MÙISTI PROPAGANDISTI LINGAI IN KUR PENTRU O CIORBA
      ROMANII TOTI VA DAU LA MOOIE EXCREMENTELOR ZOAIE.COM

  1. Tzagani, pakistaneji, muslimshi, hindustan, MUSULMANI, sunt viitorul evropei. Este in oglinda cu cruciadele pe care le-au purtat vesticii impotriva ghiaurilor. In Murika o sa fie majoritari coloratii, indiferent de locul provenientei. Sfarsitul lumii prezis in Biblie si in Scripturi este foarte aproape, este chestiune de cateva zeci de ani. Antichristul lucreaza cu spor. Slava Ukraina! Slava Belzebuth. Slava Scaraotski. Slava Michidutza!

  2. O sa avem in ceva timp o Europa de culoare si cu o credința musulmană ce isi fac nevoile pe Vatican

  3. Te pricepi la economie, invatamant, securitate nationala, ecologie, ehergie, ucrainieni… Acum si la demografie? S-o crezi tu. Dar poti s=ajuti la cresterea natalitatii. Sa stii insa ca nu ramai gravida in gura.

  4. Asta se intampla cand abandonezi credinta in care te-ai nascut si traditiile.Musulmanii isi respecta cu sfintenie religia si traditiile .Europenii vor dispare fericiti ca sunt mandri atei,ceilalti vor stapani lumea.

    • Pai când la cârma UE ai o păgână și o fătălaie ce așteptări poți avea de la ur sula

  5. Cand spun asta…Numai un guvern european nazist ne mai salveaza. Sa i luam pe toti ( ce care nu sunt nativi albi) si sa i deportam din Europa. Daca se impotrivesc…tragem in ei. Chiar daca o sa fie un mic razboi interior. Vor pleca pana la urma , daca ne tinem de capul lor. Doamne, ce placere asa avea sa i vad alungati pe negrii englezi, francezi, pe cei nascuti in Franta si Anglia. Mai ales pe cioroii lor de fotbalisti. Pentru o unire cu Rusia si Ucraina, pentru o Europa rasista si alba ! Din Vladivostoc pana la Lisabona si din Norvegia pana in Grecia.

  6. Acest genocit uman mondial a fost facut de NATO pentru interesele lor au fabricat in laboratoare in ucraina virusul covid 19 si l au transmis pe toata planeta ,si a obligat lumea la vaccinare obligatorie pe acesti sclavi naivi occidentali si spalati pe creier ,asta da selectie naturala

  7. Ce prostie absconsă. S-a căcat un clovn în creierii voștri, cretinilor? Tăceți din gură și duceți-vă dracului!!!

  8. Asadar a avut si urmari pozitive vaccinarea. Macar de-ar ramane sterile pe trei generatii, cum zicea Sosoaca…

  9. Sunteti siguri ca suntem 8 miliarde? Daca depasim 4.Vor ei sa credem ca suntem multi ca sa-si justifice politicile de eutanasiere mascata.Ar vrea sa ramanem cam 1 miliard.Nu mai au nevoie de sclavi,au roboti.

  10. Imigrantii nu au primit cetatenie germana dupa 2 ani. Aceasta este o informatie eronata. Chiar nu mai verifica nimeni informatiile din articole?

  11. Propaganda nazista. Hitler iti datea o tinichea! Ziaristi fara suflet!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger