AcasăSOCIALȘoc în rândul vecinilor unui bărbat din Argeș, care a sfârșit în...

Șoc în rândul vecinilor unui bărbat din Argeș, care a sfârșit în condiții cumplite: „Ce nenorocire!” – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un caz înfiorător a șocat comunitatea dintr-o localitate din județul Argeș.

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a pierit în condiții înfiorătoare. Se pare că omul ar fi fost înjunghiat chiar de către fiul acestuia, potrivit Antena 3. De altfel, chiar tânărul de 29 de ani ar fi alertat autoritățile, sunând la numărul unic de urgență, 112.

Primele indicii conturează ipoteza că ar fi fost vorba despre un conflict spontan, ce s-ar fi iscat sâmbătă după-amiază, în urma căruia s-a ajuns la această nenorocire, iar bărbatul de 66 de ani nu a mai putut fi salvat.

La fața locului au ajuns polițiștii

Nu se știe deocamdată de la ce ar fi putut porni această presupusă ceartă soldată cu un deznodământ tragic. La fața locului au ajuns echipaje de poliție, iar tânărul a fost ridicat de către oamenii legii, din câte se poate vedea din imaginile surprinse în apropierea gospodăriei unde s-a produs nenorocirea. De asemenea, în zonă a ajuns și o dubă de la medicină legală, pentru a ridica trupul fără viață al victimei.

Vecinii familiei au fost șocați să afle de cele întâmplate. „Ce nenorocire!”, a reacționat o femeie, în fața camerelor de luat vederi ale postului TV amintit. Oamenii găsesc cu greu explicații pentru situația care a dus la drama în urma căreia bărbatul de 66 de ani a sfârșit.

„Om de nota 10. Când am auzit (…) nu-mi venea să cred că e el. Un băiat foarte cuminte”, a mărturisit un bărbat.